Online logistiek en transport LL.M. programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coastal wet biedt de enige LL.M. graad in logistiek en transport in de VS Cursussen in zowel de 24-credit LL.M. programma of de 12-credit Certificate Program omvatten een praktische, “hands-on” instructie in de volgende gebieden: naleving globale risico, contracting vaardigheden (zowel nationaal als internationaal), personeelszaken en arbeidsverhoudingen, internationale handel en zakelijke transacties, boetes en straffen , transport verzekering, zeerecht en vrachtvervoer, spoorweg, en de luchtvaart en rechtszaken. De volgende startdatum voor de zomer 2017 term is 10 mei 2017.

Voor meer informatie over het belang van de logistieke sector in de wereldmarkt en hoe dit programma bereidt studenten aan te gaan en succesvol te zijn in deze industrie te leren, kunt u terecht op Coastal Law's Logistiek en Vervoer website.

Het programma is volledig online en kan in ongeveer een jaar worden afgerond. Law school afgestudeerden zijn verplicht om 24 studiepunten te voltooien om een ​​Master of Law (LL.M.) graad of 12 studiepunten te verkrijgen om een ​​Certificate in logistiek en transport recht te verkrijgen. Niet-juristen kunnen zich inschrijven in het programma en een Certificate in logistiek en transport verordening te verkrijgen na het voltooien van twaalf credits.

Elk academiejaar zijn er vijf acht weken termen. Elke term heeft zeven weken les en één week voor het opstellen van de definitieve toewijzingen. Een paar van de aangeboden cursussen omvatten Bestuursrecht voor Transport Professionals: geschillencommissie en rechterlijke toetsing, Arbeidsrecht voor Transport Professionals, Douane verordening, Transport Insurance, Trucking Aansprakelijkheid, Ocean Marine en Binnenvaart Marine Cargo Insurance, en Contracting Fundamentals voor het ministerie van Defensie.

Volbracht Kustwet professoren en het beoefenen van advocaten leren de Logistiek en transport cursussen. De faculteit beschikt over een licentie aangepaste woning makelaar, een voormalig administratief recht auditeur, vooraanstaande leden van de militaire, en corporate counsel voor grote logistieke bedrijven.

Toepassingen voor dit programma worden geaccepteerd op een rollende basis. Studenten mogen alleen aan het begin van elk semester (herfst, lente, zomer) laten inschrijven in het programma. De kosten van het programma is $ 600 per credit uur.

Contact:

Neem contact op met Associate Dean of Strategy en Innovation Margaret Ioannides via email MIoannides@fcsl.edu of bel +1.904.256.1158 als u vragen heeft over het programma.

U kunt ook contact opnemen met de LL.M. Admissions Team op +1.904.256.1268.

Iedereen die hulp nodig hebben in het Spaans kan ook contact Academici directeur-Non JD programma's, Ana Rexach op arexach@fcsl.edu of (904) 256-1225.

Florida Coastal School of Law, Logistiek en Transport Law http://www.fcsl.edu/logistics 8787 Baypine Road Jacksonville, FL 32256

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Lees meer

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Lees Minder