LLM Legal Practice (Intellectual Property) Reg. Nr. 252960

Deze masteropleiding is bedoeld voor moderne advocaten en managers en verkent de juridische en commerciële aspecten van intellectueel eigendom (Reg.nr. 252960) . Het programma is ontworpen in samenwerking met grote advocatenkantoren en marktleiders. De Universiteit van Wet is een internationale leider in juridisch onderwijs met een 140-jarige geschiedenis.

Deze cursussen zijn geregistreerd bij het Non-local Courses Registry (NCR) van Hong Kong. Het is een kwestie van discretie voor individuele werkgevers om een kwalificatie te erkennen waartoe deze cursussen kunnen leiden.

Cursus benodigd heden

  • Toetredingsvereisten voor het Verenigd Koninkrijk: studenten moeten over een Brits bachelordiploma beschikken voor elk vak van 2: 2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Hoewel we aanvragen van afgestudeerden met Engels recht accepteren, herhaalt u waarschijnlijk veel thema's uit uw bachelordiploma. We raden u aan om de online versie van deze cursus in de eerste plaats te overwegen, die is ontworpen voor mensen met een juridische kwalificatie. Afgestudeerden van de LLB-programma's van de University of Law komen niet in aanmerking voor deze cursus.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger, met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van U Law Hong Kong »

Laatst bijgewerkt op Mei 25, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
jan 2020
Juli 2020
Duration
18 - 60 maanden
Deeltijd
Prijs
89,250 HKD
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum