Online LLM In Internationaal Recht En Verdragsrecht

EUCLID (Euclid University)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Online LLM In Internationaal Recht En Verdragsrecht

EUCLID (Euclid University)

EUCLID, een internationale intergouvernementele organisatie met een universitair mandaat, biedt aan om studenten van het grote publiek een externe (afstand of online) opleiding te selecteren, de EUCLID LLM in internationaal recht en in het Verdragsrecht (Master of Laws). Als openbare instelling zonder winstoogmerk is EUCLID in staat om betaalbare programma's met lage collegegelden aan te bieden.

Deze online LLM in internationaal recht, die 24 Amerikaanse studiepunten (36-40 ECTS) vertegenwoordigt, is een van 's werelds enige twee LLM-opleidingen die worden aangeboden door een intergouvernementele organisatie die is opgericht volgens internationaal recht (de andere wordt aangeboden door het European University Institute).

Gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor inwoners van ECOWAS en de vaste staf van intergouvernementele organisaties.

ACADEMISCHE PRESENTATIE:

Deze unieke LLM-titel richt zich op de eigenlijke praktijk van staten en intergouvernementele organisaties, in plaats van op het bevorderen van academische kennis.

Dit programma is ontworpen om te worden gebruikt door professionele diplomaten die werken voor de EUCLID-deelnemende staten en kan worden beschouwd als een uitstekende manier om carrière te maken binnen overheidsinstanties, internationale advocatenkantoren, ngo's en internationale organisaties. Het is ook zeer geschikt voor advocaten (advocaten, advocaten) die een hoger niveau van internationale juridische expertise wensen te verwerven met een LLM-referentie.

Binnen bepaalde parameters is het EULID Online LLM in internationaal recht en verdragsrecht aanpasbaar, met keuzevakken gericht op:

 • Internationale organisaties
 • Internationaal zakenrecht
 • Europese wet
 • Zeerecht
 • Opstellen van het verdrag, onderhandeling en toepassing.

CURRICULUM:

Benodigde cursussen:

 • ACA-401L (internationaal academisch en juridisch schrijven)
 • TPH-499 (Argumentatie en kritisch denken)
 • LAW-INT1 (International Law Core Part 1)
 • LAW-INT2 (International Law Core Part 2)
 • DIP-406 (LLM-proefschrift)

Optionele / keuzevakken (lijst is mogelijk niet volledig):

 • DIP-406A (internationale organisaties)
 • LAW-INT3 (Amerikaanse perspectieven)
 • LAW-LOS (Maritieme wetgeving / Law of the Seas)
 • LAW-ICJ (Maritieme wetgeving / Law of the Seas)
 • LAW-TAX (internationale belastingaangelegenheden)
 • LLM-IIP (internationaal intellectueel eigendom)
 • LLM-IBL ​​(internationaal zakenrecht)
 • LLM-ISDS (beslechting van geschillen tussen investeerders en staten)

PROFESSIONELE UITKOMST:

Dit programma levert niet alleen een erkend LLM-diploma op, waardevol voor beoefenaars van juridische beroepen, maar ook echte kennis van deskundigen op belangrijke aspecten van de internationale juridische praktijk. Het zal de competentie en carrièreperspectieven van diplomaten, ambtenaren, advocaten, internationale consultants en gespecialiseerde journalisten of auteurs aanzienlijk verbeteren. De LLM biedt ook een traject voor het behalen van een volledige master (MSc) gevolgd door een doctoraat (de EUCLID-doctoraatstitel in internationaal recht en verdragsrecht).

TOELATINGSVOORWAARDEN:

Kandidaten moeten een bachelordiploma of een internationaal equivalent daarvan hebben op een relevant gebied, idealiter een LLB of JD, afgegeven door een instelling die correct is erkend door de nationale autoriteit (Ministerie van Hoger Onderwijs of een vergelijkbaar orgaan). Door de overheid gesponsorde aanvragers (die al overheidspersoneel zijn) kunnen worden toegelaten zonder een bachelordiploma als hun niveau van opleiding en ervaring voldoende wordt geacht. EUCLID kan van deze deelnemers eisen dat ze brugcursussen voltooien voordat ze zich inschrijven voor het programma. Vloeiend Engels (gesproken en geschreven) is vereist en zal worden getest. Verwacht wordt dat studenten op een wekelijkse basis 10 tot 15 effectieve uren aan studie kunnen besteden.

INSCHRIJFSCHEMA:

EUCLID heeft een doorlopende inschrijving (intake) voor dit programma. Het is acceptabel om enkele maanden van tevoren toe te passen, maar het wordt aanbevolen om 60-40 dagen van tevoren van toepassing te zijn. Algemene openbare slots worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
8 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,330 USD
Totaal collegegeld: initiƫle toegangsprijs (24 x USD145) = USD 4.330
Locations
Gambia - Gambia Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Washington D.C., District of Columbia
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan