Online LLM Energie- en milieuwetgeving

Of u nu een rol speelt met een groeiende verantwoordelijkheid voor energie- of milieuwetgeving, of een LLB-gekwalificeerde advocaat klaar voor uw volgende onderneming, de Online LLM voor energie- en milieuwetgeving van de Universiteit van Birmingham biedt het juridische kader om een groeiend aantal carrières te vervullen.

Deze 100% online LLM wordt geleverd door een top-100 wereldwijde universiteit en biedt u het intellectuele raamwerk om juridische antwoorden te begrijpen in een transnationale, multidisciplinaire aanpak. Met verschillende niveaus van energiebezit en milieubescherming, krijgt u de kennis en juridische expertise om een carrière in zowel energie- als milieusectoren na te streven en te reageren op lokale en wereldwijde uitdagingen, overal ter wereld.

"Leren in een stimulerende en positieve omgeving van wereldleidende experts in hun vakgebied was voor mij een belangrijke reden om voor de universiteit van Birmingham te kiezen voor mijn postdoctorale opleiding."

Maria Pilavki - LLM Strafrecht en strafrecht

Deze 100% online LLM wordt gegeven door een hooggekwalificeerd en ervaren team van docenten en biedt alle academische discipline en het wereldwijde karakter die u van een universiteit van Russell Group mag verwachten, met de flexibiliteit om te studeren wanneer het u uitkomt, waar ook ter wereld .

Ga de grootste uitdagingen van de wereld aan

De Law School van de universiteit staat bekend om haar juridische opleiding en onderzoeksreferenties en zet docenten voorop in de milieuwetgeving van de overheid. Onder hun deskundige begeleiding neemt de Online LLM Energie- en Milieuwetgeving een analytische, onderzoeksgerichte kwaliteit aan, die de inhoud verrijkt met de nieuwste theorieën en praktijken.

Onderwerpen die betrekking hebben op milieubescherming en energieproductie, en juridische kwesties van wetten met betrekking tot olie en gas tot hernieuwbare energie en klimaatverandering , duurt het 2,5 jaar om te voltooien en is opgesplitst in zes carrièregerichte modules (elk 20 studiepunten) en een proefschrift . Verken zowel energie- als milieukwesties diepgaand, terwijl je nog steeds genoeg tijd hebt om na te denken en je leren toe te passen.

Core modules:

  • Milieu- en energieregulering
  • Wet op kernenergie
  • Beoordeling en financiering van energieprojecten
  • Olie- en gaswetgeving
  • Milieubescherming en bestrijding van verontreiniging
  • Wet op hernieuwbare energie en klimaatverandering

Belangrijkste feiten

De online LLM van de Universiteit van Birmingham in energie- en milieuwetgeving is specifiek ontworpen voor LLB-gekwalificeerde advocaten of degenen die al in de sector werken en hun kennis willen consolideren in een omgeving van wereldklasse.

Er zijn drie innames per jaar. Studenten kunnen deelnemen aan het programma in maart, juli of oktober.

Toelatingsvoorwaarden

Om in dit programma te worden opgenomen, moeten aanvragers:

  • Ten minste een hogere tweedeklassegraad of niet-Britse equivalent in de wet OF een hogere tweedeklassegraad of niet-Britse equivalent in een geallieerde graad met relevante werkervaring in de sector.
  • Twee referenties.
  • Een verklaring van doel.

Voor internationale studenten zijn standaard Engelse taalvereisten van toepassing. Je moet een IELTS 7.0 hebben met niet minder dan 6.5 in elke band.

Vergoedingen en financiering

Voor gedetailleerde prijsinformatie en om meer te weten te komen over de beschikbare betaalmethoden, kunt u informatie aanvragen en zal een lid van het toelatingscentrum contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op Augustus 14, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
mrt 2020
Juli 2020
Duration
30 maanden
Deeltijd
Prijs
- * Prijzen kunnen elk academiejaar worden gewijzigd.
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2020
Aanmeldingslimiet

mrt 2020

Juli 2020

okt 2020