Online LLM internationaal handelsrecht - universiteit van Salford (uk)

Algemeen

4 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

3 goede redenen om te studeren International Commercial Law aan Salford

  • Biedt de zeer prestigieuze Master of Laws kwalificatie
  • Geeft de wet afgestudeerden de kans om onderwezen modules te nemen in geavanceerde internationale handelsrecht onderwerpen
  • Leer in een internationaal georiënteerde omgeving met toegang tot een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde professionals

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal drie jaar

Samenvatting cursus

Deze cursus biedt de wet afgestudeerden met de mogelijkheid voor geavanceerde leren in belangrijke gebieden van het internationaal handelsrecht, waaronder: internationale verkoop van goederen, International Intellectual Property Law, International Corporate Law and Governance, en Advanced verbintenissenrecht en Onderhandelen.

Levering is gericht op een contextuele zakelijke bias, en studenten profiteren van de netwerken en werkgelegenheidsvooruitzichten aangeboden door een grote en dynamische Business School.

In de laatste fase van de studie (door middel van de Business Innovation Project) de studenten in staat zal zijn om te kiezen of om een ​​traditionele onderzoek proefschrift of een werk-based project is gebaseerd op werk of een stage ervaring na te streven.

levering Wijze

Blended learning meestal online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klasse discussie en samenwerking, plus een week verplicht ingezetenschap. De residentie zal worden gehouden in Salford of Zürich, Zwitserland.

Wereldwijde erkenning

Al de Universiteit van Salford M.Sc. graden programma online aangeboden Erkende Worldwide.

Toelatingsvoorwaarden

Normaal gezien wordt een minimum 2: 2 graad of gelijkwaardig.

Een breed scala aan beroepskwalificaties worden ook geaccepteerd, hetzij in een gedeeltelijke of volledige nakoming van de toelatingseisen.

Wij zijn blij met de aanvragen van studenten die niet formeel / traditionele toelatingscriteria, maar die beschikken over relevante ervaring of de mogelijkheid om de cursus met succes na te streven kan hebben.

Krijg meer informatie over de Online LL.M in International Commercial Law!

/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder