Online LLB (Hons) -wet met internationale zaken. Reg. Nr. 253057

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Online LLB (Hons) -wet met internationale zaken. Reg. Nr. 253057

Onze online LLB (Hons) Law with International Business-graad is beschikbaar als een cursus van 3, 4 of 6 jaar (reg.nr. 253057). Als je op zoek bent naar een carrière in de juridische of bredere commerciële sector, interesse hebt in International Business, maar meer flexibiliteit in studiepatronen nodig hebt en online wilt studeren, dan is dit misschien de opleiding voor jou. Dit is een kwalificerende graad in de rechten, met een praktische focus, met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Je bestudeert niet alleen de belangrijkste juridische onderwerpen en aanverwante vaardigheden voor de moderne rechtenstudent, maar de studie van International Business zal je helpen om een baan te vinden en een breder scala aan carrièremogelijkheden te openen. De cursus zal een hoog niveau van interactie hebben en je zult peer en één-op-één professionele docentenbeoordeling ontvangen, waarbij meer dan 90% van onze docenten gekwalificeerde advocaten en barristers zijn. In 2019 ontving The University of Law een zilveren beoordeling in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogstaand onderwijs, leren en resultaten voor onze studenten te leveren en overtreffen consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het hoger onderwijs in het VK. Deze cursus is geregistreerd bij de Hong Kong Non-local Courses Registry (NCR). Het is een kwestie van discretie van individuele werkgevers om elke kwalificatie waartoe deze cursus kan leiden, te erkennen.

Cursus benodigd heden

  • BBB op A-niveau en klasse C / 4 of hoger in GCSE Engelse taal of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten die jonger zijn dan 18 jaar maar niet jonger dan 17 jaar bij aanvang van de cursus zijn toegestaan.
  • Alleen voor de online cursussen van 4 of 6 jaar: studenten die via onze niet-standaard route willen solliciteren met relevante werkervaring, worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

vergoedingen

2021 vergoedingen:

  • 3 jaar: 91.665 HKD per jaar en geen aanbetaling vereist.
  • 4 jaar: 68.749 HKD per jaar en geen aanbetaling vereist.
  • 6 jaar: 45.833 HKD per jaar en geen aanbetaling vereist.

De tarieven zijn vergrendeld voor toekomstige studiejaren, dat wil zeggen dat de student elk jaar dezelfde prijs betaalt.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide po ... Lees meer

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide portfolio of professional law degrees, specialist legal training and on-going professional development courses for barristers and solicitors. One of the UK’s longest-established specialist providers of legal education, since 1867 - we’ve trained more practising lawyers in the UK than anyone else. Lees Minder