LLB (Hons) Law with Criminology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Online LLB (Hons) Law with Criminology

Studeer altijd, overal en overal met onze online LLB (Hons) Law with Criminology-graad, beschikbaar als een cursus van 3, 4 of 6 jaar. Als je een carrière in de juridische of bredere commerciële sector wilt nastreven, interesse hebt in strafrecht, misdaad en crimineel gedrag, maar een grotere flexibiliteit in studiepatronen nodig hebt en 100% online wilt studeren, kan dit de graad zijn voor u. Dit is een kwalificerende graad in de rechten, met een praktische focus, met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Je zult niet alleen de belangrijkste juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden voor de moderne rechtenstudent bestuderen, maar de studie van Criminologie zal je helpen om je baan klaar te maken en een breder scala aan carrièremogelijkheden te openen. De cursus zal een hoog niveau van interactie hebben en je zult een peer-to-one en een-op-een professionele tutorbeoordeling krijgen, waarbij meer dan 90% van onze docenten gekwalificeerde advocaten en advocaten zijn. In 2019 ontving de University of Law een zilveren beoordeling in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het hoger onderwijs in het VK.

Cursus benodigd heden

BBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE Engelse taal of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten die bij aanvang van de cursus onder de 18 maar niet jonger dan 17 jaar zijn, zijn toegestaan. Alleen voor de online cursussen van 4 jaar of 6 jaar: studenten die zich via onze niet-standaardroute willen aanmelden met relevante werkervaring, worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau dat gelijk is aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

Looptijd

3, 4 of 6 jaar

vergoedingen

Kosten 2020: 3 jaar online cursus kost £ 9.250 per jaar; 4 jaar online cursus kost £ 6,935 per jaar; 6 jaar online cursus kost £ 4.625 per jaar. De tarieven zijn vergrendeld voor toekomstige studiejaren, dat wil zeggen dat de student elk jaar dezelfde prijs betaalt. Voor deze online cursussen is een aanbetalingsbedrag van £ 250 van toepassing.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Lees meer

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Lees Minder