LLB (Hons) Law with Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Online LLB (Hons) Law with Business

Studeer altijd, overal en overal met onze online LLB (Hons) Law with Business-graad, beschikbaar als cursus van 3, 4 of 6 jaar. Als je op zoek bent naar een carrière in de juridische of een bredere commerciële sector, interesse hebt in het bedrijfsleven, maar meer flexibiliteit in studiepatronen nodig hebt en 100% online wilt studeren, dan is dit misschien de opleiding voor jou. Dit is een kwalificerende graad in de rechten, met een praktische focus, met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Je bestudeert niet alleen de belangrijkste juridische onderwerpen en aanverwante vaardigheden voor de moderne rechtenstudent, maar de studie van Business zal je helpen om klaar te zijn voor een baan en een breder scala aan carrièremogelijkheden te openen. De cursus zal een hoog niveau van interactie hebben en je zult peer en één-op-één professionele tutorbeoordeling ontvangen, waarbij meer dan 90% van onze docenten gekwalificeerde advocaten en barristers zijn. In 2019 ontving The University of Law een zilveren beoordeling in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogstaand onderwijs, leren en resultaten voor onze studenten te leveren en overtreffen consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het hoger onderwijs in het VK.

Als u in september 2020 een online LLB start en u uw online LLB met succes voltooit, heeft u recht op 50% korting op de kosten * voor een online LLM.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing, details op de website van The University of Law op: law.ac.uk/study/undergraduate/law/llb-hons-law-with-business/online/. Het aanbod is exclusief de LLB (Hons) Senior Status Online-graad (cursus onder voorbehoud van goedkeuring).

Cursus benodigd heden

BBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE Engelse taal of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten die bij aanvang van de cursus onder de 18 maar niet jonger dan 17 jaar zijn, zijn toegestaan. Alleen voor de online cursussen van 4 jaar of 6 jaar: studenten die zich via onze niet-standaardroute willen aanmelden met relevante werkervaring, worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau dat gelijk is aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

Looptijd

3, 4 of 6 jaar

vergoedingen

Kosten 2020: 3 jaar online cursus kost £ 9.250 per jaar; 4 jaar online cursus kost £ 6,935 per jaar; 6 jaar online cursus kost £ 4.625 per jaar. De tarieven zijn vergrendeld voor toekomstige studiejaren, dat wil zeggen dat de student elk jaar dezelfde prijs betaalt. Voor deze online cursussen is een aanbetalingsbedrag van £ 250 van toepassing.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Lees meer

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Lees Minder