Lees de Officiële Beschrijving

De Online Master of Laws (LL.M) in International Business Law is de belangrijkste beheer kwalificatie voor juristen en managers die hun juridische kennis te versterken; onderzoek geeft aan dat de LL.M is een katalysator voor personen met een sterke carrière ambities. De universiteit van Cumbria biedt nu studenten de mogelijkheid om een ​​LL.M voltooien door blended learning, waardoor ze om te studeren terwijl ze blijven werken.

De LL.M kwalificatie blijft de gouden standaard voor loopbaanontwikkeling, niet alleen binnen de juridische sector, met inbegrip van het beoefenen van de wet in de commerciële en zakelijke gebieden, maar ook in de Business and Management vakgebied. Het is vaak een voertuig voor het verkrijgen van promotie naar het midden en hoger management, door aan te tonen een bredere capaciteit en kennis dan alleen al in het bedrijfsleven. Als mondiale ontwikkeling ondernemingsrecht blijft groeien en evolueren, dit programma biedt de mogelijkheid om degenen die willen hun loopbaan te ontwikkelen om de kwalificatie te behalen in slechts een jaar.

Leer in Zwitserland's grootste prive-universiteit en een diploma, met studenten uit meer dan 130 verschillende landen, van de Universiteit van Cumbria.

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal 3 jaar.

Programma overzicht

De LL.M wordt meestal online geleverd via OnlineCampus (een interactieve leeromgeving) met intensieve klasse discussie en samenwerking, plus een week verplicht residency aan de Universiteit van Cumbria Londen campus. Voor de meerderheid van je studie kunt u genieten van de flexibiliteit van online leren in uw eigen tempo van overal in de wereld door de Robert Kennedy College OnlineCampus state of the art natuurlijk leveringssysteem.

De residentie week geeft u de mogelijkheid om uw flexibele online learning programma te vullen met een leerervaring die je zal verlaten met levenslange herinneringen. Met studenten uit alle continenten, zal het een echt internationale ervaring en de gelegenheid om te netwerken met collega-leiders van over de hele wereld.

Voorwaarden

Vier termen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Wereldwijde erkenning

De universiteit van Cumbria LLM programma online aangeboden wordt Erkende Worldwide. De universiteit van Cumbria kreeg de universiteit de titel, en de mate het toekennen van bevoegdheden, uit de door de meeste geachte Privy Council van Hare Majesteit. Het is volledig erkend door de Britse regering en naar behoren genoteerd op het Verenigd Koninkrijk Department for Business, Innovatie en Vaardigheden lijst van erkende UK toekennen instellingen.

Krijg meer informatie over de Online LL.M in International Business Law!

Opleiding te volgen in:
Engels
Robert Kennedy College

Zie 1 andere vakken van Robert Kennedy College »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
10,000 CHF
Geld verschuldigd in rentevrije termijnen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum