Online: Internationaal Zakelijk

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law, een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen. De 100% online internationale onderneming

Deze licentiaat in de rechten wordt online onderwezen, wat betekent dat je je opleiding kunt voortzetten zonder een pauze te nemen in het werk of andere verplichtingen. Zes instappunten gedurende het jaar zetten leren op uw schema.

The International Corporate

Cursusdetail

De online internationale onderneming

  • Bestudeer de kwesties van internationaal ondernemingsrecht, waaronder regulering van fusies en overnames, bedrijfsformulieren en -kwesties, bedrijfsactoren en internationale bedrijfsfinanciën.
  • Focus op belangrijke transacties en wettelijke regelingen die zijn aangegaan door een rechtspersoon, waaronder handel, scheepvaart, financiën, energie en investeringsgerelateerde transacties.
  • Voeg een fase toe waarin 'dingen fout gaan', met de nadruk op geschillenbeslechting en bedrijfsinsolventie. Inclusief cursussen over internationale commerciële arbitrage en internationale insolventie van bedrijven.
  • Bied overkoepelende juridische basis en thema's voor zakelijke en commerciële rechtsgebieden en versterk een mondiale en transnationale visie die aan het programma ten grondslag ligt.

Het is gebaseerd op het meest geavanceerde juridische denken dat voortkomt uit de ervaring van belangrijke rechtsstelsels en internationale en transnationale rechtsregimes. U zult profiteren van het baanbrekende transnationale juridische perspectief van The Dickson Poon School of Law in juridisch onderzoek en onderwijs.

Als eerste in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoeksexcellentie (Research Excellence Framework 2014) en een van de 10 beste Britse scholen ter wereld, bieden onze academici een baanbrekend juridisch onderwijs in een intellectueel rigoureuze en stimulerende omgeving. Krijg een licentiaatsdiploma in rechten aan het King's College in Londen en verbeter uw carrièrekansen.

Als je geïnteresseerd bent om hier in Londen met ons te studeren, biedt The Dickson Poon School of Law ook een reeks on-campus LLM-graadopties.

Toelatingseisen

Een 2: 1 graad in de rechten (of in het buitenland) in de rechten, of in een mate met 70% wetinhoud, of in het Graduate Diploma in Law.

Als u een hoge 2: 2 (dwz 57% -59%) in de rechten, of in een mate met 70% wettelijke inhoud, en ten minste 3 jaar werkervaring in de wet heeft, zal uw aanvraag worden overwogen.

Professionele ervaring. Kandidaten die een 2: 1 of hoger hebben behaald in een niet-juridische opleiding (dwz financiën of bedrijfskunde) komen voor dit programma in aanmerking, mits zij minstens 3 jaar werkervaring hebben in de wet (di degenen die in een wet werken) vastberaden als praktiserende notaris of degenen die geslaagd zijn voor het bar-examen en die werkzaam zijn als praktiserend advocaat). Uitzonderlijke kandidaten met een aanzienlijke werkervaring die nauw verwant is aan de wet, maar niet materieel juridisch van aard zijn (bijvoorbeeld contractbeheerders), kunnen ook worden overwogen.

Carriere vooruitzichten

Bij King's ga je naar een van 's werelds meest competitieve studentenorganisaties en sluit je aan bij een aantal afgestudeerden die worden opgezocht door een aantal van de leidende werkgevers in het veld. De Dickson Poon School of Law heeft sterke banden met enkele van 's werelds toonaangevende advocatenkantoren en internationale werkgevers. Met een King's College London LLM kunt u naast andere juridische professionals over de hele wereld studeren en uw carrièreperspectieven verbeteren.

The International Corporate

Mijn werkleven is extreem druk. Ik reis veel en moet ook tijd doorbrengen met mijn familie thuis. Ik wist dat ik deze moest jongleren en op de een of andere manier in de koers paste tussen andere verplichtingen. Of je nu thuis of op het werk bent, je kunt op elk moment toegang krijgen tot de cursus. Deze cursus is ontworpen op een manier die past bij mijn werk en privéleven, daarom koos ik ervoor.

- Salio, King's Online student

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Lees meer

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Lees Minder