Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - Parttime

Stap in de zaak met ons unieke modulaire Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - deeltijdcursus van meer dan 21 maanden.

De unieke GDL van de University of Law (ULaw) verspreidt de werklast voor een snellere aanpak.

Onze modulaire GDL stelt studenten in staat om zich in korte tijd volledig in de wet te verdiepen.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom onze GDL het best geplaatst is om u voor te bereiden op uw toekomstige juridische carrière:

Een beter programma

Onze betere GDL maakt het beheersbaar om enorme hoeveelheden wetgeving te leren in een zeer korte tijdspanne.

Meeslepend leren zonder overdreven eindevaluaties

In tegenstelling tot lineaire GDL-programma's, waarbij alle onderwerpen tegelijkertijd worden samengevoegd, is onze unieke cursusstructuur erg vergelijkbaar met uw eerste graad en is verspreid over twee semesters, wat betekent dat u sommige examens in het eerste semester kunt 'bankieren' en daarom eventuele overdreven natuurlijk beoordelingsvermogen.

Lesgeven door gekwalificeerde advocaten

Onze reputatie op het gebied van uitmuntend onderwijs wordt benadrukt door onze gouden ranglijst van het door de Britse overheid geleide Excellent Education Framework (TEF) voor het consistent leveren van uitstekende lessen, leerresultaten en resultaten voor onze studenten.

Cursus benodigd heden

  • Studenten zijn verplicht om een ​​2: 2 of hoger te bezitten van een undergraduate-diploma in elke discipline.
  • Oudere niet-afgestudeerden of afgestudeerden in het buitenland die een toekomstige advocaat willen worden, moeten een certificaat van academisch aanzien aanvragen bij de Bar Stand Board (BSB). Degenen die een toekomstige solicitor willen worden, moeten hun kwalificaties doorsturen naar het toelatings-team, die kunnen beoordelen of u al dan niet in aanmerking komt voor de cursus.
  • Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
  • We bieden ook een pre-sessiecursus Engels aan voor studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren om te voldoen aan de IELTS-vereisten voor deelname aan de cursus.

Opmerking: online (inclusief online inductie). Aanwezigheid op een campus is vereist voor examens op een van de volgende campussen: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Londen Bloomsbury, Manchester

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van University of Law GDL Courses »

Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
jan 2020
Duration
21 maanden
Deeltijd
Prijs
9,350 GBP
Binnenlands: £ 11.270. Internationaal: £ 11.270
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

jan 2020