Online algemene wet bestudeert LL.M.

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PROGRAMMA COURSES: Coastal Law LL.M. in de Algemene wet Studies is een online programma open voor iedereen met een graad in de rechten, met inbegrip van internationale en Amerikaanse advocaten. Dit programma geeft een overzicht van het Amerikaanse recht en het Amerikaanse rechtssysteem. Het voldoet aan de eisen leerplan voor de Washington State Bar Exam. Studenten in dit programma te genieten van de flexibiliteit van het nemen van keuzevakken en het verkrijgen van "specialisatie" in een van de verschillende concentraties, zoals logistiek en transport, Advocatuur Technology en Business Law. Studenten kunnen het programma compleet in zo weinig als een jaar of duren tot vierentwintig maanden. De volgende startdatum voor de zomer 2017 term is 10 mei 2017.

Dit online programma bestaat uit 26 credituren. Dertien studiepunten zijn verplicht. Zij omvatten: Professionele verantwoordelijkheid (2 studiepunten); Juridisch Onderzoek en Schrijven (3 studiepunten); Burgerlijke procedure (3 studiepunten); Constitutionele wet (3 studiepunten); En inleiding tot de Amerikaanse wet en juridisch systeem (2 studiepunten).

Naast de hiervoor vereiste cursussen kunnen de studenten kiezen voor 13 studiepunten online electieve cursussen uit offertes in de Amerikaanse wet LL.M. Programma en het programma Logistiek en vervoer. Selecteer online JD-cursussen zijn ook beschikbaar voor de Algemene Rechtenstudie LL.M. studenten. Enkele van de keuzevakken zijn: Real Property; Strafrecht en -procedure; Evidence; Bedrijfsorganisaties; International Business Transactions; Amerikaanse Immigratiewet; Administratief recht voor transportprofessionals: beoordeling en rechterlijke toetsing; Arbeidsrecht voor transport professionals; Douaneverordening; En transportverzekering.

PROGRAMMA FACULTY LEDEN: Kustwetenschappen faculteitsleden met gespecialiseerde opleiding in afstandsonderwijs leren de online vereiste cursussen in dit programma.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Lees meer

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Lees Minder