Onderzoeksdiploma's (MPhil / PhD) in de rechten

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds


De LLM (Master in Rechten) stelt studenten in staat om hun eigen programmastructuur te creëren, waarbij cursussen worden gekozen uit een breed scala van onderwerpen en perspectieven, waaronder vergelijkend regionaal recht, handelsrecht, recht en ontwikkeling, handelsrecht (inclusief bank-, auteursrecht en octrooirecht) , mensenrechten, milieuwetgeving, islamitische wetgeving, geschillenbeslechting en internationaal recht.

Het LLM-programma is een enkel programma voor het onderwerprecht dat kan worden gevolgd over een periode van één jaar (voltijds) of deeltijds over een periode van twee, drie of vier jaar. Elke student moet aangeleerde modules volgen die gelijk zijn aan vier volledige eenheden. Het proefschrift zal een extra twee volledige eenheden waard zijn en het LLM-programma voltooien.

Met toestemming van de LLM-tutor hebben studenten het recht om een aanvullend onderwerp of het equivalent uit een vergelijkbare mastermodule bij SOAS inclusief de juiste taalmodule. Een aanvullend onderwerp kan worden gekozen ter vervanging van een volledig of een half onderwerp.

Examens voor alle onderwezen modules worden gehouden in mei / juni van elk jaar en het proefschrift moet worden ingediend in september van het laatste jaar van registratie. De beoordeling voor elke module kan variëren afhankelijk van de mate waarin de onderzoekscomponent van elke module moet worden benadrukt.

Verwacht wordt dat alle studenten zullen afstuderen met een LLM in de rechten. Het is echter mogelijk voor studenten die willen afstuderen met een 'specialistisch' diploma, om dit te doen door te kiezen voor drie of meer modules van de relevante vakgroepen hieronder. In elk geval moet de student een proefschrift in die vakgroep uitvoeren.

Structuur

Eerste jaar

cursussen

Gedurende het eerste jaar zijn MPhil / PhD-kandidaten verplicht om het Postgraduate Research Training Seminar van de School of Law bij te wonen, met als doel hen kennis te laten maken met de belangrijkste praktische en methodologische aspecten van postdoctorale juridische studies. Deze cursus introduceert MPhil / PhD-kandidaten voor zowel een scala aan methodologieën, als verschillende juridische wetenschappen en theorieën. MPhil / PhD-kandidaten kunnen ook gebruik maken van algemene seminars over de onderzoeksmethodologie aangeboden door de SOAS Doctoral School.

Aan het begin van de derde termijn van het eerste jaar dienen MPhil-promovendi een conceptonderzoeksplan in te leveren dat een geïntegreerd document is gebaseerd op de methodologiedocument, onderzoeksdocument, concept-dissertatiesamenvatting, concepttekstinhoud, concept bibliografie en werkschema.

upgrading

Alle promovendi worden voor het eerst geregistreerd als MPhil-kandidaten. Het proces van upgrading - het upgraden van registratie van MPhil naar PhD - vindt plaats aan het einde van het eerste studiejaar (of deeltijd-equivalent) en omvat alle leden van de begeleidingscommissie bij de beoordeling van het werk van de kandidaat tot nu toe. . Specifiek, het potentieel van het werk dat moet worden ontwikkeld tot een proefschrift van de University of London-standaard. Het is gebaseerd op het onderzoekplan en een presentatie van dat plan aan de raad van toezicht. Kandidaten die niet volgens dit proces worden opgewaardeerd, komen niet in aanmerking voor het indienen van een proefschrift, hoewel ze kunnen overgaan tot indiening voor een MPhil aan het einde van twee jaar voltijdse registratie of deeltijdequivalent.

Belangrijke opmerking: promovendi moeten het Research Integrity Online-programma voltooien als onderdeel van hun upgrade-eis.

Na jaar 1

Na hun eerste jaar moeten promovendi hun tijd zorgvuldig plannen, zodat ze hun conceptthesis ruim voor het einde van hun derde jaar van registratie kunnen afronden. Het proces dat elke promovendus volgt, wordt geleid door hun onderzoeksproject. Dit kan een periode van veldonderzoek omvatten, indien vereist door de aard van het uitgevoerde project. Promovendi worden aangemoedigd om deel te nemen aan de onderzoeksactiviteiten en evenementen van de Law School, waaronder het PhD Colloquium, activiteiten georganiseerd door onderzoekscentra, informele leesgroepen en de Law School Research Seminar-serie.

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Onderzoeksopnames en -toepassingen

We verwelkomen aanvragen van gekwalificeerde studenten die in het bezit zijn van een goed masterniveau (of een equivalent in het buitenland) in een relevant onderwerp voor onderzoeksgraden bij SOAS . Aanvragen moeten online worden ingediend.

Het is belangrijk om ruim voor het begin van het academiejaar waarin je je wilt inschrijven een aanvraag in te dienen om ons de tijd te geven om je aanvraag te verwerken. Als u een beurs aanvraagt, kunnen eerdere deadlines van toepassing zijn.

Het SOAS PhD-programma is competitief en aanvragers moeten een track record hebben van hoge academische prestaties en een haalbaar voorstel dat zal bijdragen aan de onderzoeksbelangen van de afdeling. Let op: we raden puur speculatieve toepassingen af. Aanvragen voor interdisciplinair onderzoek zijn welkom, maar er kan slechts één aanvraag bij één afdeling worden ingediend.

Toelatingseisen

Minimale graad van tweede graad hoger (of gelijkwaardig) in de rechten. We verwelkomen aanvragen van studenten die in de buurt zijn van een graad in de bovenbouw van de tweede klas (hoog 2: 2) en die andere relevante kwalificaties of werkervaring hebben.

Onvoorwaardelijke toelatingseisen voor de Engelse taal

Aanvragers die een Tier 4-visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een UKVI IELTS Academic-certificaat van een door UKVI goedgekeurd testcentrum overleggen.

Internationale aanvragers die een Tier-4-visum nodig hebben om in het VK te studeren

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in subscores. 7.0 algemeen of hoger, met minimaal 6,5 in subscores

EER- en EU-aanvragers

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in elke subscore. 7.0 algemeen of hoger, met ten minste 6,5 in subscores.
TOEFL IBT 105 algemeen of hoger, met een minimum van 25 sub-scores. 105 algemeen met een minimum van 22 in subscores.
OF
100 algemeen met een minimum van 25 schriftelijk en 22 in andere subscores.
Pearson Test of English (Academisch) 75 algemeen of hoger, met een minimum van 70 in subscores. 70 algemeen of hoger, met een minimum van 65 in subscores.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Lees Minder
Londen , Singapore + 1 Meer Minder