Overzicht

De economische ontwikkeling op de lange termijn is afhankelijk van het bestaan ​​van efficiënte, innovatieve en creatieve energie- en hulpbronnenindustrieën. Deze vertrouwen op hun beurt weer op personen die een goed begrip hebben van hun juridische, economische, technische en beleidsmatige achtergrond.

De CEPMLP vormt de kern van deze kwesties en biedt het beste op het gebied van geavanceerd onderwijs op dit gebied, en bereidt zijn afgestudeerden voor op het aangaan van de uitdagingen van de zich ontwikkelende wereldeconomie.

Gedurende zijn geschiedenis heeft het CEPMLP een continue groei doorgemaakt en heeft het internationale voorrang gekregen in zijn kernactiviteiten: academische prestaties, academisch onderzoek op hoog niveau, strategisch advies en kwalitatief hoogstaand executive onderwijs. Momenteel hebben we meer dan 500 geregistreerde postdoctorale studenten uit meer dan 50 landen over de hele wereld.

Onze interdisciplinaire benadering van onderwijs, onderzoek en consultancy geeft ons een uniek perspectief op hoe overheden en bedrijven werken. We bieden flexibele cursussen die worden aangeboden door de beste in het veld, bedacht en voortdurend bijgewerkt in overeenstemming met de unieke combinatie van professionele expertise en academische uitmuntendheid van het Centrum.

Dit biedt een strenge training voor afgestudeerde studenten en werkende professionals. Voltijds- en afstandsonderwijs, intensieve trainingsprogramma's op maat voor individuen of bedrijven en kortlopende professionele seminars worden aangeboden.

We leren je de praktische en professionele vaardigheden die je nodig hebt om complexe commerciële en financiële transacties op de internationale werkplek te beheersen, en we zullen je blootstellen aan veel gevarieerde en opwindende kansen. Neem een ​​paar minuten de tijd om ons aanmeldingsformulier in te vullen - het kan de meest ingrijpende carrièrestap zijn die je ooit zult maken!

Het Centrum voor energie, aardolie en minerale wetgeving en beleid

Het Center for Energy, Petroleum and Mineral Law and Policy aan de University of Dundee is de internationaal gerenommeerde graduate school op het gebied van internationale zakelijke transacties en natuurlijke hulpbronnen en energierecht en beleid.

Gestimuleerd door olie- en gasontwikkelingen in de Noordzee, werd het centrum opgericht in mei 1977.

Onze interdisciplinaire benadering van onderwijs, onderzoek en consultancy biedt een uniek perspectief op hoe overheden, bedrijven en gemeenschappen werken en biedt de professionals van vandaag de mogelijkheid om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Het winnen van de Queen's Award voor Enterprise in International Trade in 2004 was een erkenning dat we al bijna drie decennia wereldwijd professionele training en training van hoge kwaliteit hadden geleverd.

Dit streven naar kwaliteit blijft tot op de dag van vandaag bestaan ​​en zal worden voortgezet en in de toekomst worden verbeterd.

57384_ksenia-kudelkina-531.jpg

Hoe je wordt onderwezen

Kennis en begrip:

 • van de belangrijkste soorten internationale (mondiale en regionale) en nationale regelgevingskaders en instrumenten tussen en binnen individuele staten, alsook tussen bedrijven en overheden, en contractuele regelingen tussen bedrijven in de internationale energie- en natuurlijke hulpbronnensectoren.
 • van de belangrijkste beleidskwesties met betrekking tot wetgeving, regelgeving en contracten in de internationale energie- en natuurlijke hulpbronnensectoren.
 • van de jurisprudentie van rechtbanken en de werking van tribunalen en andere mechanismen voor geschillenbeslechting.

Vaardigheden

 • Voer een evaluatie uit van wettelijke (of fiscale) regelingen voor de internationale energie- en natuurlijke hulpbronnensectoren.
 • Neem deel aan het opstellen van internationale overeenkomsten en nationale regelgeving of aan het onderhandelen over een overeenkomst tussen overheid en bedrijf of tussen bedrijven in de internationale energie- en natuurlijke hulpbronnensectoren.
 • Beoordeel kritisch informatie en analyseer kritisch kwesties met betrekking tot de internationale energie- en natuurlijke hulpbronnensectoren, op de hoogte van ontwikkelingen in de voorhoede van het onderwerp.

Hoe je beoordeeld wordt

De LLM bestaat uit verplichte en keuzemodules. De aangeleerde component wordt gevolgd door een van beide:

 • een dissertatie van maximaal 15.000 woorden over een onderwerp dat is goedgekeurd door een academische promotor, of
 • een stageverslag - studenten die voor deze optie kiezen, moeten een organisatie zoeken die bereid is een stage van 3 maanden aan te bieden, goedgekeurd door een academische supervisor.

Wat ga je studeren

Onze LLM bestaat uit in totaal 180 credits.

Core Modules: De volgende modules moeten worden ingevuld (40 Credits)

 • CP51005 - Internationale petroleumwetgeving en beleid
 • CP51039 - Nationale en vergelijkende wet inzake olie en gas

Kernspecialist: minimaal 40 credits van

 • CP51009 - Aardoliebeleid en economie
 • CP52059 - Olie- en gaswetgeving - Matrix contracten voor handelscontracten
 • CP52064 - Oefening transatlantische onderhandelingssimulatie
 • CP52066 - Internationaal recht: transnationale juridische problemen met betrekking tot winningsindustrieën
 • LW52005 - Mededingingsrecht
 • LW52135 - Internationale belastingwetgeving

Verplichte keuzemodules: 40 studiepunten van

 • CP50003 - Dissertatie (voor fulltime en bij afstandsonderwijs)
 • CP51013 - Stageverslag (voor fulltime en door afstandsonderwijs)

Keuzemodules

Voldoende modules uit het academisch rooster om het totale aantal credits op 180 te brengen.

Net als bij andere CEPMLP LLM-graden kan elke goedgekeurde module worden opgenomen in de keuzemodules.

Careers

Wat voor soort banen gaan alumni van CEPMLP doen?

Het antwoord is een breed scala aan uiteenlopende rollen. Het is belangrijk om je ervan bewust te zijn dat zoals bij elke taak het afhankelijk is van je niveau van ervaring en vaardigheden om te bepalen of de rol geschikt voor je is, er is geen one size fits all.

Afgelopen alumni hebben een baan gevonden bij verschillende organisaties, waaronder nationale oliemaatschappijen, exploratie- en productiebedrijven, overheden en ministeries en commerciële organisaties, waaronder banken, advocatenkantoren en mondiale adviesbureaus.

Toelatingseisen

Je moet een goed 4-jarig diploma hebben, gelijk aan een Britse onderscheiding, bij voorkeur op het bovenste niveau van de 2e klas of hoger. Kandidaten die het equivalent van een goede 2e graads lagere graad bezitten, kunnen ook van toepassing zijn. U moet diploma's en academische transcripties bij uw aanvraag verstrekken. Voorkeursgraaddisciplines zijn Recht, Economie, Geologie, Aardolie of Mijnbouwkunde, Financiën, Bedrijfskunde, Management. Werkervaring in de energie / natuurlijke hulpbronnenindustrie is een voordeel, hoewel het geen strikte vereiste is voor toelating tot de MSc.

Engelse taalvereisten

IELTS totaal 6.5

 • Luisteren 6.0
 • Het lezen van 6.0
 • Schrijven 6.0
 • Spreken 6.0

Engelse taalprogramma's

We bieden Pre-sessie en Foundation-programma ('s) het hele jaar door. Deze zijn ontworpen om u voor te bereiden op universitaire studie in het VK als u nog niet hebt voldaan aan de taalvereisten voor directe toegang tot een opleiding.

Over Dundee

Fantastische cultuur, prachtige landschappen en beroemde vriendelijke mensen ... Schotland heeft passie en innovatie als kern en dit zijn slechts enkele van de redenen waarom het een geweldige plek is om te wonen en te studeren.

Dundee ligt aan de oevers van de rivier de Tay aan de oostkust van Schotland. Het verschijnt regelmatig aan de bovenkant van 'kwaliteit van leven' enquêtes in het Verenigd Koninkrijk - biedt alles wat geweldig is aan het stadsleven, maar is vriendelijk, compact en gemakkelijk te navigeren.

The Wall Street Journal heette Dundee als een van hun tien warme bestemmingen voor 2018.

De bevolking van Dundee is ongeveer 150.000. Met studenten die 1 op 5 van de bevolking vormen, richt onze stad zich op het studentenleven.

Onze campus ligt in het hart van het bruisende en leuke West End van Dundee, met winkels, cafés en restaurants allemaal op een steenworp afstand.

"Schotse mensen zijn aardig en vriendelijk. Ik herinner me de eerste dag dat ik aankwam, de kerel die verondersteld werd mij te ontmoeten, was er nog niet. De taxichauffeur zette me af, ik klopte op de deur en hij was er niet, dus ik wachtte buiten. Er kwam iemand vragen of ik in orde was en nodigde me uit terwijl ik wachtte. Hij verwelkomde me en gaf me eten en drinken, dus begon ik de mensen van Dundee en Schotland lief te hebben vanaf de eerste dag dat ik kwam. " Willy William Mrema komt uit Tanzania en studeert MSc Geotechnical Engineering.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
University of Dundee - School of Social Sciences

Zie 6 andere vakken van University of Dundee - School of Social Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 21, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
sep 2020
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
7,650 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Einddatum
dec 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Einddatum
aug 2021
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 2020

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 2021

This is Dundee

Start your journey