Meesters in het verzekeringsrecht (LL.M.)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Masters in Verzekeringsrecht is een voorkeur voor juristen en studenten uit de Verenigde Staten en over de hele wereld die een stevige achtergrond in het verzekeringsrecht en financiële diensten te zoeken. Dankzij onze locatie in de historische wijk van Hartford, Connecticut - de beroemde Kapitaalverzekering en de thuisbasis van enkele van de grootste verzekeringsmaatschappijen in de wereld - onze studenten leren de meest geavanceerde experts in verzekering recht van het land. De stad New York en Boston zijn slechts twee uur rijden en nog dichter is Fairfield County, Connecticut, de hoofdstad risico fondsen uit de Verenigde Staten.

Wie komt in aanmerking

Aanvragers aan onze master's degree in verzekeringsrecht moeten hebben: (1) een diploma Juris Doctor uitgereikt door een erkende school van de wet in de Verenigde Staten, of (2) een diploma van het hoger onderwijs in de rechten uitgereikt door een school buiten de Verenigde Staten bevindt. We kunnen ook overwegen om sollicitaties van personen die een diploma hoger onderwijs in een verwant gebied vast te houden. Internationale studenten moeten ook bedreven in het Engels zijn, voldoen aan de in detail beschreven verderop op deze pagina vereisten.

Advocaten met een diploma Juris Doctor van een erkende school van de wet in de Verenigde Staten, die niet op een afstand die hen in staat stelt om regelmatig naar de campus wonen, kunnen ook van toepassing zijn op de knie in de vorm van leren op afstand, waardoor ze zich inschrijven en de cursus voltooien zonder moet naar de wet school om lessen bij te wonen. Internationale student kan de cursus in deze modus niet te wonen, worden gedwongen om lessen bij te wonen op de campus.

Kosten:

Onze afgestudeerde student betalen collegegeld voor opleidingen op basis van het aantal uren krediet dat elk semester te maken. U ontvangt 24 credit-uren nodig om de master in de rechten af ​​te ronden. Voor het academisch jaar 2014-15 collegegeld van $ 1,190 per uur. Afgezien van deze waarde, de Universiteit rekent andere kosten. Als je bent ingeschreven full-time en inschrijven voor 24 credit-uren voor twee semesters, zou uw totale kosten zijn $ 29,466 (plus $ 40 voor parkeren als je nodig hebt) in het academisch jaar 2014-2015.  

Laatst bijgewerkt op May 2016

Over de school

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Lees meer

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Lees Minder