Meester van wetten (llm) voor buitenlandse getrainde advocaten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Laws (LLM) diploma biedt buitenlandse wet gegradueerden met kritische training in de gemeen recht juridische traditie en het Amerikaanse rechtssysteem tijdens een academisch jaar aan de Universiteit van Pittsburgh, gelegen in Pittsburgh's levendige Oakland wijk.

Het LLM-programma van Pitt Law biedt advocaten die hun wetenschapsgraad buiten de Verenigde Staten hebben afgerond met de mogelijkheid om de juridische traditie van het gemeen recht en het Amerikaanse rechtssysteem in de Verenigde Staten te bestuderen.

Structuur

Studenten moeten een minimum van 24 studiepunten afmaken om te behalen. Het programma is voltooid in één academisch jaar van augustus tot mei. Part-time toelating wordt per geval beoordeeld. De Cile Academic Director, Executive Director en Program Administrator nemen een actieve rol bij het persoonlijk begeleiden van elke LLM student op hun cursus keuzes, waardoor u een opleiding kunt bestuderen die uniek is aan uw persoonlijke behoeften.

Verplichte vakken

  • Inleiding tot de Amerikaanse wet (3 studiepunten)
  • Amerikaanse juridische analyse en schrijven (2 studiepunten per semester, 2 semesters vereist)
  • LLM Colloquium (1 krediet)

Keuzevakken

Voor keuzevakken, kies uit het brede scala aan cursussen aangeboden aan Pitt Law JD studenten. Schrijfvereiste - kies een van de volgende:

  • Onafhankelijke studie (2 studiepunten)
  • Seminariecursussen (meestal worden 3 studiepunten van verschillende vakken aangeboden)

Persoonlijke ondersteuning

Met een relatief kleine klas (gemiddeld 15 tot 25 LLM studenten per jaar), bieden wij elke student individueel advies, begeleiding en ondersteuning.

Volledige integratie met het JD studentenlichaam

Behalve twee vereiste LLM-alleenlessen, neemt u al uw cursussen in dezelfde lessen en seminars als onze Amerikaanse JD-studenten.

Wereldklasse instructie

Onze faculteit is een nauw verbonden gemeenschap van bekwame en energieke geleerden die aan de voorhoede zijn van binnenlands en internationaal juridisch onderzoek en beurs.

Moot competities

Probeer voor ons LLM-commercieel arbitragespan dat in maart 2016 LLM-teams uit de VS besteden, waaronder American, Georgetown en Penn, om de LLM International Commercial Arbitration Moot in Washington, DC te winnen.

Stagemogelijkheden

CILE werkt met LLM-studenten die in Pittsburgh willen verblijven voor de zomer na afstuderen en intern aan een advocatenkantoor of een andere organisatie. We werken samen met elke student om hen te helpen bij het vinden van een stageverlener die het beste bij zijn of haar vakgebied past.

Activiteiten buiten de klas

Activiteiten voor de LLM-studenten van elk jaar omvatten:

  • Een oriëntatieweekse reis naar Frank Lloyd Wrights beroemde Fallingwater-huis in de naburige Laurel Highlands.
  • Recepties bij Pitt Law en bij faculteitshuizen.
  • Een traditionele Thanksgiving diner bij een faculteit of een personeelslid.
  • Een reis met meerdere dagen naar Washington DC om het Hooggerechtshof, het Witte Huis en andere historische locaties te bezoeken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our s ... Lees meer

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our scholarship, we offer quality academics, a world-class faculty, endless opportunities for hands-on learning, and exceptional career preparation and placement. Lees Minder