Meester van het publiek en het internationaal recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen.

De specialisatie in het openbaar en het internationaal recht brengt grondwettelijk, administratief en internationaal publiekrecht in de erkenning van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van internationale en nationale recht. Een buitengewone scala van onderwerpen over het gehele gebied van het publiekrecht biedt studenten toegang tot de nieuwste ontwikkelingen in de theorie en de praktijk in Australië en elders. Het programma zal een beroep zowel voor praktijkmensen en wetenschappers met een achtergrond of belangen bij de overheid, internationale instellingen, not-for-profit organisaties, het bedrijfsleven / overheid betrekkingen en internationale ontwikkeling. Studenten kunnen zich specialiseren in het internationaal recht, Australische publiekrecht of vergelijkend publiekrecht, of kan een scala van onderwerpen uit te kiezen in de verschillende gebieden om hun eigen belangen en behoeften.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Public International Law en zal:

 • Heeft u een geavanceerde en geïntegreerd inzicht in het complexe geheel van kennis op het gebied van de openbare en het internationale recht, met inbegrip van:
  • het juridische en institutionele kader voor de Australische regering in theorie en praktijk
  • analyseren en oplossen van de complexe problemen van de overheid de wet
  • een reeks alternatieve benaderingen aan de overheid wetgeving in andere landen en systemen en de methodologie van de vergelijkende publiekrecht
  • de context waarin de overheid de wet opereert en de gevoeligheden die eigen zijn aan deze
  • het juridische en institutionele kader voor de Australische regering in theorie en praktijk
  • de aard, de belangrijkste principes, processen en structuren van de internationale rechtsorde en de relatie tussen de internationale en nationale wetgeving
  • juridische kwesties in de hedendaagse publieke en internationale zaken
  • het toenemende belang van het internationale recht in eigen land, regionaal en mondiaal
 • Hebben expert, gespecialiseerd cognitieve en technische vaardigheden die hen uitrusten onafhankelijk:
  • analyseren, kritisch reflecteren over en synthetiseren complexe informatie, concepten en theorieën op het gebied van openbare en internationaal recht
  • onderzoek en dergelijke informatie, concepten en theorieën van toepassing op de betrokken instantie van kennis en praktijk
  • interpreteren en geven hun kennis, vaardigheden en ideeën aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerd publiek
 • Solliciteer hun kennis en vaardigheden op autonomie, expert judgement, aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid als arts en leerling op het gebied van publiek en het internationaal recht te demonstreren.

Onderwerp Timing en Format

 • Alle vakken worden gegeven in een interactieve seminar stijl.
 • Ongeveer 90% van de patiënten worden aangeboden op een intensieve basis.
 • Semester-length onderwerpen worden aangeboden het hele semester.
 • Klassen gewoonlijk van 20 tot 30 studenten. Alle proefpersonen hebben een quotum. Dit zorgt ervoor dat klassen zijn geschikt om een ​​optimale leeromgeving te bieden.

intensieve onderwerpen
Intensieve onderwerpen zijn ideaal voor drukke professionals en bieden een uitstekende gelegenheid om onder te dompelen in de vakinhoud.

Vakken worden gegeven over vijf dagen, hetzij van maandag - vrijdag of woensdag - dinsdag, met uitzondering van het weekend. Dit formaat maakt het mogelijk studenten uit de interstate of in het buitenland te vliegen naar Melbourne naar de les bij te wonen.

Semester-length onderwerpen
Semester-length thema's zijn over het algemeen gegeven voor twee uur 's avonds tijdens het semester.

onderwerp Materials
Alomvattende interpretatie materiaal wordt ongeveer vier weken voorafgaand aan het begin van een intensieve les. De verwachting is dat de studenten aanzienlijk lezen ondernemen voordat lessen beginnen. Docenten en studenten zijn waarschijnlijk in contact met elkaar elektronisch vanaf het moment dat het lezen van stoffen vrij om de tijd te beoordelen is het gevolg.

collegebezoek
Studenten moeten ten minste 75% van de lessen bij te wonen voor elk onderwerp. Het is momenteel niet mogelijk om de cursus te mogen volgen door afstandsonderwijs.

Graadstructuur

De studenten moeten in totaal acht vakken afronden.

Studenten die geen wetenschapsgraad hebben van een gemeenregtelike jurisdictie, moeten fundamentele grondslagen vervolledigen, evenals zeven onderwerpen uit de voorgeschreven lijsten.

Studenten met een jurisprudentie uit een gemeenregtelike jurisdictie moeten ten minste zeven vakken uit de voorgeschreven lijsten voltooien en kunnen een achtste vak kiezen uit die welke beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters (exclusief Fundamentals of the Common Law).

FEE-HELP

FEE-HELP is een lening ter beschikking aan in aanmerking komende Australische burgers voor betalende graduate cursussen programma. University bronnen:

 • Opties voor de financiering van uw graduate studie
 • Kosten - beleid en administratieve informatie

Beurzen

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor twee categorieën van de Australische beurzen:

 • Australische Awards Beurzen
 • Endeavour Beurzen

Beurzen kunnen ook worden verstrekt door de overheid en niet-gouvernementele organisaties in het thuisland van een student. Neem contact op met de betreffende organisatie in uw land voor specifieke details.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Lees Minder