Meester van de bank- en financieel recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen.

De specialisatie in het bank- en financieel recht is ontworpen om studenten, artsen en andere professionals te voorzien van een verfijnde kennis van de wet- en regelgeving voor de Australische en de internationale financiële sector. De meeste onderwerpen hebben een praktische focus. Onderwerpkeuze omvat banking (bv leningen en bancaire producten), fondsen management, finance transacties, functioneel leeftijdsontslag, financiële diensten en kapitaalmarkten.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Banking and Finance Law zal:

 • Heeft u een geavanceerde en geïntegreerd inzicht in de complexe lichaam van de kennis op het gebied van bank- en financieel recht, zoals:
  • de wettelijke en reglementaire architectuur van de Australische en de internationale financiële sector over een scala van onderwerpen;
  • belangrijke juridische kwesties met betrekking tot de relaties tussen financiële dienstverleners en hun klanten, en de theorie en de praktijk van de prudentiële en marktintegriteit / regelgeving inzake consumentenbescherming van financiële diensten; en
  • de gevolgen van de globalisering, e-commerce en de hervorming van de regelgeving op het verlenen van financiële diensten in Australië en internationaal.
 • Hebben expert, gespecialiseerd cognitieve en technische vaardigheden die hen uitrusten onafhankelijk:
  • analyseren, kritisch reflecteren over en synthetiseren complexe informatie, concepten en theorieën op het gebied van bank- en financieel recht;
  • onderzoek en dergelijke informatie, concepten en theorieën aan het bevoegde orgaan van de kennis en de praktijk toe te passen; en
  • interpreteren en geven hun kennis, vaardigheden en ideeën aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerd publiek.
 • Solliciteer hun kennis en vaardigheden op autonomie, expert judgement, aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid als arts en leerling op het gebied van bank- en financieel recht.

Onderwerp Timing en Format

 • Alle vakken worden gegeven in een interactieve seminar stijl.
 • Ongeveer 90% van de patiënten worden aangeboden op een intensieve basis.
 • Semester-length onderwerpen worden aangeboden het hele semester.
 • Klassen gewoonlijk van 20 tot 30 studenten. Alle proefpersonen hebben een quotum. Dit zorgt ervoor dat klassen zijn geschikt om een ​​optimale leeromgeving

intensieve onderwerpen
Intensieve onderwerpen zijn ideaal voor drukke professionals en bieden een uitstekende gelegenheid om onder te dompelen in de vakinhoud.

Vakken worden gegeven over vijf dagen, hetzij van maandag - vrijdag of woensdag - dinsdag, met uitzondering van het weekend. Dit formaat maakt het mogelijk studenten uit de interstate of in het buitenland te vliegen naar Melbourne naar de les bij te wonen.

Semester-length onderwerpen
Semester-length thema's zijn over het algemeen gegeven voor twee uur 's avonds tijdens het semester.

onderwerp Materials
Alomvattende interpretatie materiaal wordt ongeveer vier weken voorafgaand aan het begin van een intensieve les. De verwachting is dat de studenten aanzienlijk lezen ondernemen voordat lessen beginnen. Docenten en studenten zijn waarschijnlijk in contact met elkaar elektronisch vanaf het moment dat het lezen van stoffen vrij om de tijd te beoordelen is het gevolg.

collegebezoek
Studenten moeten ten minste 75% van de lessen bij te wonen voor elk onderwerp. Het is momenteel niet mogelijk om de cursus te mogen volgen door afstandsonderwijs.

Graadstructuur

De studenten moeten in totaal acht vakken afronden.

Studenten die geen wetenschapsgraad hebben uit een gemeenregtelike jurisdictie, moeten fundamentele grondslagen van de gemeenschappelijke wet en zeven onderwerpen uit de voorgeschreven lijst invullen.

Studenten met een jurisprudentie uit een gemeenregtelike jurisdictie moeten ten minste zeven vakken uit de voorgeschreven lijst voltooien en kunnen een achtste vak kiezen uit die welke beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters (exclusief Fundamentals of the Common Law).

FEE-HELP

FEE-HELP is een lening ter beschikking aan in aanmerking komende Australische burgers voor betalende graduate cursussen programma. University bronnen:

 • Opties voor de financiering van uw graduate studie
 • Kosten - beleid en administratieve informatie

Beurzen

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor twee categorieën van de Australische beurzen:

 • Australische Awards Beurzen
 • Endeavour Beurzen

Beurzen kunnen ook worden verstrekt door de overheid en niet-gouvernementele organisaties in het thuisland van een student. Neem contact op met de betreffende organisatie in uw land voor specifieke details.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Lees Minder