Master's programma in internationaal recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MIL biedt studenten enorme speelruimte en flexibiliteit bij het kiezen van cursussen uit het rijke en gevarieerde curriculum van het programma om een ​​opleiding samen te stellen die voldoet aan hun professionele doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Een opvallend kenmerk van het MIL-curriculum is de zorgvuldig samengestelde combinatie van verplichte vakken en keuzevakken. Drie verplichte vakken zorgen ervoor dat studenten een goed algemeen begrip krijgen van het normatieve en analytische kader van internationaal recht. Tegelijkertijd stelt een breed scala aan keuzevakken hen in staat zich te specialiseren in geselecteerde onderwerpen en, indien zij dat wensen, hun juridische opleiding aan te vullen met cursussen uit verwante gebieden zoals managementstudies of politicologie.

Het combineren van wetgeving, management en politiek
MIL-cursussen laten een grote verscheidenheid aan onderwerpen toe, waaronder internationaal en Europees ondernemingsrecht, wetgeving op het gebied van financiële en kapitaalmarkten, geschillenbeslechting, internationale organisaties en politiek en de advocatuur. Studenten kunnen ook cursussen kiezen uit aanverwante gebieden, zoals managementstudies en politicologie. Ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan internationale Moots en vergelijkbaar praktisch werk. Ze profiteren van tal van uitwisselingsprogramma's en samenwerkingsprogramma's.


Verschillende academische achtergronden
Sommige MIL-studenten hebben hun eerste graad in rechten of rechten en economie behaald, anderen op gebieden zoals internationale zaken, management en economie. Ze hebben allemaal een juridische basisopleiding.
Gezien de gespecialiseerde focus verschilt de MIL van standaard juridische programma's die zijn bedoeld voor studenten die het bartoets willen afleggen en als advocaten willen werken in hun nationale jurisdicties. Sommige afgestudeerden in de rechten denken er misschien over om een ​​internationale carrière na te streven na hun afstuderen met de MLaw of MLE. Ze vinden misschien dat de MIL het juiste programma voor hen is.


Engels als programmeertaal
De instructietaal en het examen is Engels. Na drie termen voor een voltijdstudie en een studielast van 90 ECTS ontvangen afgestudeerden een Master of Arts (MA HSG ) in internationaal recht.

Partnerschap met CEMS MIM
MIL-studenten kunnen hun master in internationaal recht combineren met een internationaal gerenommeerde master in bedrijfskunde. De Universiteit van St. Gallen biedt hen de mogelijkheid om zich aan te melden voor de eenjarige CEMS Master in International Management CEMS (MIM).

Toelating tot het MIL-programma:

Raadpleeg onze website voor de nieuwste gedetailleerde toelatingscriteria.

www.admissions.unisg.ch

www.mil.unisg.ch

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide i ... Lees meer

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide in the Financial Times Masters in Management Ranking. The Master in Banking and Finance is ranked 6th in the FT Masters in Finance Ranking. International accreditations by EQUIS, AACSB and AMBA underline our commitment to a holistic curriculum that meets the highest academic standards. We aim to develop students both in professional and personal terms by providing them with an education along humanist lines. Lees Minder