Master's degree in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master 's Degree in de rechten aan de Katholieke Universiteit van Valencia (hierna MUAB) is een officiële programma om ervoor te zorgen dat studenten de vaardigheden die nodig zijn voor de praktijk van het recht.

Wet 34/2006, van 30 oktober, toegang tot het beroep van barrister en advocaat van de rechtbanken vereist dat om als advocaat in Spanje, al diegenen die hun diploma (of graden) in de wet hebben bereikt, moeten overwinnen Daarnaast zijn de volgende:

 • Een opleiding die leidt tot de toekenning van een officiële titel van Master (90 ECTS), die een stage zal begeleid externe stage 30 ECTS.
 • Een assessment voor de toegang tot de advocatuur.

De MUAB heeft de volgende kenmerken:

PRAKTISCHE TRAINING

Die faciliterende meester als het vereist een bij uitstek praktische opleiding en geeft studenten de mogelijkheid om te confronteren en te reageren op reële situaties. Dit doel wordt bereikt, onder meer via de volgende middelen:

 • onderwijsfaciliteiten. De MUAB faculteit is samengesteld uit top professionals, met name van de wet en andere aanverwante één (rechters, griffiers, enz.) Sectoren
 • Methodologie. De methode maakt het mogelijk studenten kampen met soortgelijke praktische zaken die zal moeten opnieuw reageren beginnen hun professionele activiteit.
 • Prácticas. Het uitvoeren van externe academische praktijken in professionele bureaus en toezicht dat dezelfde garanties verkrijging van eigen competentie een advocaat wordt gedaan.

VOORBEREIDING VAN DE TEST TOEGANG

Tijdens de ontwikkeling van MUAB en vorm "parallel" aan de student voor het passeren van de test toegang wet wordt bereid. Dit doel wordt bereikt door een vak (die bij de registratie van MUAB inbegrepen) bepaalt:

 • Training gericht op het overwinnen van de toelatingsproef.
 • Resolutie micro-gevallen vergelijkbaar zijn met die die deel uitmaken van de toelatingsproef.
 • Toegang vraag banken en examen simulaties met een eigen ingang-test functies.
 • Mentorschap voor het toezicht op en het oplossen van twijfels.

EXPERTISE

De MUAB biedt de mogelijkheid om de student die zich wil specialiseren in een bepaald gebied van kennis met de bijbehorende erkenning, terwijl het verkrijgen van de Masters in Law.

Gespecialiseerde training routes die de studenten worden aangeboden zijn:

duur Cursussen

Van september tot november. Met klassikale lessen van september tot juni.

Ontworpen om het examen af ​​te leggen voor de toegang tot het beroep van advocaat

Toegang en toelating

Toegangscriteria:

De Master toegang tot het systeem, volg dan de bepalingen van artikel 16 van het koninklijk besluit 1393/2007: Voor toegang tot de officiële Master studies zal nodig zijn om in het bezit zijn van een Spaanse ambtenaar universitair diploma of een ander afgegeven door een instelling voor hoger onderwijs European Higher Education area recht het land dat voor de toegang tot Master's leer.

Zij kunnen ook toegang krijgen tot de afgestudeerden van buitenlandse onderwijssystemen tot de Europese Hoger Onderwijs Ruimte zonder toestemming van hun titels, na verificatie door de Universiteit dat die certificeren een opleidingsniveau gelijkwaardig is aan de overeenkomstige officiële Spaanse universitaire diploma's en recht in het land dat de kwalificatie voor de toelating tot postdoctorale studies. De toegang op deze manier betekent niet, in ieder geval voorafgaande goedkeuring van de titel die wordt gehouden door de aanvrager of zijn erkenning voor andere doeleinden dan het bestuderen van de leringen van de Meester doeleinden.

Toelating van studenten:

Ze hebben toegang tot de Masters, die in het bezit zijn van de Spaanse titel Bachelor in de Rechten - of een uitdrukkelijk verklaard equivalent. Afgestudeerden van buitenlandse onderwijssystemen, met vergelijkbare kwalificaties om boven hebben toegang tot deze meesters zonder de goedkeuring van hun titels, met voorafgaande verificatie dat die certificeren een opleidingsniveau gelijkwaardig is aan de overeenkomstige Spaanse opleidingen en machtigen het land van uitgifte voor de toegang tot postdoctorale studies.

Bij de vaststelling van de criteria voor toelating, zijn de bepalingen in aanmerking genomen in artikel 17 van het koninklijk besluit 1393/2007.

Als selectiecriteria voor toelating tot de Master Coördinatie Commissie zal de volgende te beoordelen:

 • Academische resultaten score
 • hervatten

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La Universidad Católica de Valencia "San Vicente Mártir" se dedica a la causa de la verdad mediante el servicio a la dignidad de la persona y a la causa de la Iglesia. El trabajo desarrollado en esta ... Lees meer

La Universidad Católica de Valencia "San Vicente Mártir" se dedica a la causa de la verdad mediante el servicio a la dignidad de la persona y a la causa de la Iglesia. El trabajo desarrollado en esta Universidad se sustenta en la íntima convicción de que el saber y la razón son fieles servidores de la fe. Lees Minder