Masterprogramma's in het Europese ondernemingsrecht

Lund University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Masterprogramma's in het Europese ondernemingsrecht

Lund University

Programma-overzicht

Het programma biedt een diepgaand inzicht in zowel de praktische en theoretische aspecten van het ondernemingsrecht binnen de Europese Unie en van de manier waarop de interne markt opereert in een mondiale context. De studenten ook kennis van het staatsrecht EU te verwerven als een noodzakelijke basis voor het begrip van de Europese ondernemingsrecht.

Het programma biedt zowel algemene als specifieke kennis van het wettelijk kader van de Europese Unie, die nodig zijn voor de studenten van plan om te werken als juridische adviseurs of zakelijke beslissers is. Studenten kunnen het programma om hun eigen belangen te passen, waardoor ze een concurrentievoordeel geeft bij het aanvragen van de toekomstige posities op de arbeidsmarkt aan te passen.

European Business Law is een programma van twee jaar, maar hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​master's thesis aan het einde van het eerste jaar schrijven en dan eindigen het programma met een jaar graad.

Loopbaanperspectieven

Met een unieke combinatie van traditionele juridische studies in het ondernemingsrecht (dwz contractenrecht, vennootschapsrecht, fiscaal recht en het mededingingsrecht) en economisch- en aanverwante kwesties, dit programma is het ideale voorbereiding voor een loopbaan binnen de eigen praktijk, nationaal / EU-instellingen of juridisch onderzoek. Het biedt ook een goede aarding voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een academische carrière binnen de universiteit.

Meer informatie over dit programma op www.lunduniversity.lu.se/European-Business-Law

Waarom Lund University?

Opgericht in 1666, de Universiteit van Lund is een van Noord-Europa's oudste, meest uitgebreide en beste universiteiten. Als een van 's werelds top 100 universiteiten in de QS Ranking 2016/2017, de universiteit is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden - één van' s werelds meest innovatieve, creatieve en democratische landen.

Als je een echt mondiaal klaslokaal ervaring waar u uw internationale netwerk kan beginnen, de Universiteit van Lund is een goede optie om te overwegen. Ervaar een andere manier van leren in een land gerangschikt als de op een na beste van de wereld op het verstrekken van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leraar-leerling relaties vergemakkelijken een diepgaand niveau van leren.

De universiteit is gevestigd in Lund - een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van Kopenhagen. De stad staat bekend om haar bruisende studentenleven en is de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Meer informatie op www.lunduniversity.lu.se

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Zweden - Lund, Skåne län
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Lund, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan