Masteropleiding in Law International Human Rights

Lund University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Masteropleiding in Law International Human Rights

Lund University

Programma-overzicht

Voor een kwart eeuw is de Master of Laws in de internationale mensenrechtenwetgeving een samenwerkingsverband van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Lund en het Raoul Wallenberg Instituut voor Mensenrechten en Humanitair Recht geweest. Dit maakt je opleiding uniek: geen enkel ander LL.M programma biedt de gezamenlijke middelen van een prestigieuze Law School en een uitvoeringsgerichte mensenrechten instelling. En, wij geloven, geen andere LL.M programma is zo goed opgezet met werkgevers in het gebied van de mensenrechten. We streven ernaar om uw contextuele bewustzijn te trainen, wetenschappelijke benadering, analytische duidelijkheid en praktische vaardigheden gelijk.

Zowel de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Lund University en de RWI zijn gerespecteerde onderwijsactoren en onze afgestudeerden profiteren van het feit dat de masteropleiding in Lund wereldwijd wordt gehouden in hoog aanzien. Het programma personeel is zorgvuldig geselecteerd om de hoogste wetenschappelijke standaarden in onderzoek en opleiding te waarborgen. We hebben ook regelmatig gastheer gerenommeerde gastdocenten en het bezoeken van sprekers uit de praktijk en de academische wereld, met inbegrip van rechters bij internationale gerechtshoven en tribunalen, diplomaten en geleerden. Past gastsprekers hebben de toenmalige secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, en de Nobelprijswinnaar Shirin Ebadi inbegrepen.

De Master of Laws in de internationale mensenrechtenwetgeving in Lund was een van de speciaal opgericht om te voorzien in de academische beheersing van een steeds complexer wordende gebied eerst LLM programma's: het internationaal recht van de mensenrechten.

Loopbaanperspectieven

Het programma opent deuren voor een breed scala aan internationale en nationale carrière binnen de wettelijke sector.Our alumni werk vinden met internationale organisaties, NGO's, particuliere advocatenkantoren en overheidsinstanties. Het VN-systeem of regionale organisaties, internationale of nationale rechtbanken, de publieke of de private sector - kunt u genieten van een ruime keuze. Onze LLM bereidt je grondig voor op de uitdagingen van je toekomstige beroep en geeft u een concurrentievoordeel ten opzichte van houders van andere masteropleidingen in mensenrechten.


Lees meer over dit programma op www.lunduniversity.lu.se/Human-Rights-Law

Waarom Lund University?

Opgericht in 1666, de Universiteit van Lund is een van Noord-Europa's oudste, meest uitgebreide en beste universiteiten. Als een van 's werelds top 100 universiteiten in de QS Ranking 2016/2017, de universiteit is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden - één van' s werelds meest innovatieve, creatieve en democratische landen.

Als je een echt mondiaal klaslokaal ervaring waar u uw internationale netwerk kan beginnen, de Universiteit van Lund is een goede optie om te overwegen. Ervaar een andere manier van leren in een land gerangschikt als de op een na beste van de wereld op het verstrekken van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leraar-leerling relaties vergemakkelijken een diepgaand niveau van leren.

De universiteit is gevestigd in Lund - een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van Kopenhagen. De stad staat bekend om haar bruisende studentenleven en is de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Meer informatie op www.lunduniversity.lu.se

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Zweden - Lund, Skåne län
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Lund, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan