Master's programma in internationaal recht

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's programma in internationaal recht

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs

De MIL biedt studenten enorme speelruimte en flexibiliteit bij het kiezen van cursussen uit het rijke en gevarieerde curriculum van het programma om een ​​opleiding samen te stellen die voldoet aan hun professionele doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Een opvallend kenmerk van het MIL-curriculum is de zorgvuldig samengestelde combinatie van verplichte vakken en keuzevakken. Drie verplichte vakken zorgen ervoor dat studenten een goed algemeen begrip krijgen van het normatieve en analytische kader van internationaal recht. Tegelijkertijd stelt een breed scala aan keuzevakken hen in staat zich te specialiseren in geselecteerde onderwerpen en, indien zij dat wensen, hun juridische opleiding aan te vullen met cursussen uit verwante gebieden zoals managementstudies of politicologie.

Het combineren van wetgeving, management en politiek
MIL-cursussen laten een grote verscheidenheid aan onderwerpen toe, waaronder internationaal en Europees ondernemingsrecht, wetgeving op het gebied van financiële en kapitaalmarkten, geschillenbeslechting, internationale organisaties en politiek en de advocatuur. Studenten kunnen ook cursussen kiezen uit aanverwante gebieden, zoals managementstudies en politicologie. Ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan internationale Moots en vergelijkbaar praktisch werk. Ze profiteren van tal van uitwisselingsprogramma's en samenwerkingsprogramma's.


Verschillende academische achtergronden
Sommige MIL-studenten hebben hun eerste graad in rechten of rechten en economie behaald, anderen op gebieden zoals internationale zaken, management en economie. Ze hebben allemaal een juridische basisopleiding.
Gezien de gespecialiseerde focus verschilt de MIL van standaard juridische programma's die zijn bedoeld voor studenten die het bartoets willen afleggen en als advocaten willen werken in hun nationale jurisdicties. Sommige afgestudeerden in de rechten denken er misschien over om een ​​internationale carrière na te streven na hun afstuderen met de MLaw of MLE. Ze vinden misschien dat de MIL het juiste programma voor hen is.


Engels als programmeertaal
De instructietaal en het examen is Engels. Na drie termen voor een voltijdstudie en een studielast van 90 ECTS ontvangen afgestudeerden een Master of Arts (MA HSG ) in internationaal recht.

Partnerschap met CEMS MIM
MIL-studenten kunnen hun master in internationaal recht combineren met een internationaal gerenommeerde master in bedrijfskunde. De Universiteit van St. Gallen biedt hen de mogelijkheid om zich aan te melden voor de eenjarige CEMS Master in International Management CEMS (MIM).

Toelating tot het MIL-programma:

Raadpleeg onze website voor de nieuwste gedetailleerde toelatingscriteria.

www.admissions.unisg.ch

www.mil.unisg.ch

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 6, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 18, 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Price
Prijs
3,326 CHF
Prijs voor Zwitserse studenten: CHF 1426
Information
Deadline
Nov. 30, 2018
Locations
Zwitserland - Sankt Gallen, St. Gallen
Startdatum : Feb. 18, 2019
Aanmeldingslimiet Nov. 30, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 18, 2019
Zwitserland - Sankt Gallen, St. Gallen
Aanmeldingslimiet Nov. 30, 2018
Einddatum Vraag informatie aan