In een oogopslag

Diploma: Master in de rechten (LL.M.)
Creditpunten: 60
Duur van de studie: 3 semesters
Taal Engels
Studieplaatsen: 25
Startdatum: in maart en september
Deadline voor aanmelding: 31 december
Kosten: 9.700 Euro plus de huidige termijnbijdrage van 200 Euro per termijn
Programmadirecteur: Prof. Dr. Jörg Philipp Terhechte, Prof. Dr. Thomas Wein

De LL.M. blended learning-competitie en -regelgeving Masters werd in 2013 gelanceerd door Leuphana Professional School. Dit programma biedt werkende professionals een unieke kans om zich te specialiseren in het mededingings- en regelgevingsrecht in Duitsland. Studenten in de LL.M. opleiding zal uitgebreide juridische en economische expertise opbouwen in de loop van drie semesters. Het Masters-programma, dat volledig in het Engels wordt gegeven, wordt ook erkend als een kwalificatie voor de titel van Fachanwalt of Fachanwältin für Vergaberecht (aanbestedingsadvocaat).

Baanbrekende kwalificatiewedstrijd met het blended learning LL.M.

De blended-learning LL.M. Concurrentie en regelgeving programma is ontworpen om gespecialiseerde concurrentie en regelgeving deskundigheid wet in het licht van de economische aspecten van het veld te onderwijzen. Er is een sterke focus op de praktijk, met een aantal beoefenaars die betrokken zijn bij het programma.

Structuur

Nauwe coördinatie tussen de verschillende klassen op de LL.M. Mededinging en regelgeving zorgen ervoor dat studenten leren hoe recht en economie op elkaar inwerken. De LL.M. heeft ook een sterke onderzoeksfocus. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het mededingings- en regelgevingsrecht worden altijd behandeld in de relevante klassen. Nadat u de LL.M. hebt voltooid, heeft u de mogelijkheid om uw academische expertise verder te ontwikkelen op basis van een gestructureerde "Competitie

Een ander belangrijk aandachtspunt van de LL.M. programma is in de praktijk: praktijkmensen van grote advocatenkantoren en vertegenwoordigers van mededingings- en regelgevende autoriteiten delen hun ervaringen op gezette tijden. Dit geeft u een direct inzicht in beide kanten van het werk in het mededingings- en regelgevingsrecht. U profiteert van geweldige links om te oefenen en kunt beginnen met het opbouwen van uw netwerk en ideeën opdoen voor uw carrièreplanning.

Afgestudeerden van de blended-learning LL.M. Concurrentie en regelgeving

  • hebben een grondige kennis van de wet van competitie en regulering
  • een basisbevel hebben voor de functie van markten
  • de mogelijkheid hebben om de kansen en beperkingen van overheidsinterventies in markten te analyseren, en
  • zijn optimaal voorbereid op de toepassing van economische vraagstukken in het kader van de wet van mededinging en regelgeving
  • een uniek juridisch specialisme hebben dat een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt

LL.M. Blended-learning-programma: het concept in het kort

In het wintersemester 2016/2017, het format van de wedstrijd

Anders is het programma gebaseerd op afstandsonderwijs. Veel van de LL.M. klassen worden nu aangeboden als webinars en je kunt thuis studeren vanaf je laptop. Dit maakt het nog eenvoudiger om studie te combineren met uw professionele verplichtingen en om de juiste balans te vinden in uw privéleven.Blended Learning voor uw professionele LL.M.

Er zijn momenteel weinig LL.M. die een blended learning-programma bieden dat bestaat uit intensieve face-to-face en online componenten. Dit formaat is geïntroduceerd op de Leuphana Professional School voor de LL.M. Wedstrijd

E-learning betekent niet simpelweg het kijken van video's op uw computer thuis zonder verdere ondersteuning. In feite gaat e-learning gepaard met veel meer uitgebreide ondersteuning dan met een conventionele graad. Er zijn veel korte activiteiten zoals het werken met quizzen en het schrijven van forumberichten die je actief betrekken bij het online afstandsonderwijs. Een e-tutor helpt u deze activiteiten te onthouden en moedigt u aan hieraan te werken.

Er zijn ook een aantal live-lessen in de e-learningfase in de loop van uw blended learning LL.M .: een telefonische vergadering met AdobeConnect geeft u de kans om met personeel, professionals en andere studenten in contact te komen. Het e-learningteam op de professionele school is er om technische ondersteuning te bieden, zodat je succesvol kunt studeren zonder geavanceerde IT-kennis.

Deze structuur is uniek voor een rechtsprogramma, aanzienlijk verschilt van traditionele wet lezingen en seminars. De combinatie van e-learning en face-to-face blokken stelt ons in staat om een LL.M. programma dat perfect kan worden gecombineerd met uw beroepsleven om uw carrière in het mededingings- en regelgevingsrecht te bevorderen.

Een ander deel van de blended-learning LL.M. is Webinars. 'S Avonds brengt het Webinar-formaat praktijkmedewerkers van grote advocatenkantoren, die hun ervaring met werken in het mededingings- en regelgevingsrecht delen. Vertegenwoordigers van mededingingsautoriteiten en toezichthouders rapporteren ook over hun werk en geven u inzicht in de "andere kant". Het programma heeft dus sterke links naar de praktijk en studenten kunnen beginnen met het ontwikkelen van hun eigen netwerk op het gebied van competitie en regelgeving.

Naar wie is dit programma gestuurd?

Het nieuwe Masters-programma voor permanente educatie resulterend in een LL.M. in competitie

Speciale functie voor advocaten-stagiairs

Met ons innovatieve studieconcept kunt u een LL.M. in competitie

Vijf maanden voorafgaand aan de examens voor het tweede staatsexamen in de rechten, kunnen rechtenstudenten hun studie in Leuphana onderbreken en voortzetten na het onderzoek.

Houd er rekening mee dat dit programma je niet kwalificeert voor een studentenvisum vanwege de korte sessies in de klas.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Leuphana University of Luneburg »

Laatst bijgewerkt op Oktober 1, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
okt 2019
apr 2020
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
9,700 EUR
plus de huidige termijnbijdrage van 200 euro per trimester.
Deadline
Vraag informatie aan
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
feb 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet
feb 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Begindatum
okt 2020
Aanmeldingslimiet
aug 15, 2020

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Einddatum

apr 2020

Location
Aanmeldingslimiet
feb 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Einddatum

okt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
aug 15, 2020
Einddatum