Master of Laws in Admission (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Emory University School of Law biedt een praktische, gedisciplineerde benadering van de rechtenstudie die studenten betrekt bij de rollen die de wet speelt in onze gemeenschap, samenleving en wereld. Onze studentgecentreerde focus, innovatieve programma's en toewijding aan de beurs bereiden afgestudeerden voor om een ​​onmiddellijke en blijvende impact te maken.

LLM van Emory Law kan volledig in negen maanden worden voltooid of deeltijds in maximaal vier jaar. Verschillende concentraties zijn beschikbaar of het programma kan worden aangepast aan de specifieke interesses van een student via de algemene studieoptie. Het LLM-programma staat open voor personen met een diploma in de buitenlandse wetenschappen en / of een Amerikaans JD-diploma van een ABA-geaccrediteerde rechtenstudie.

" Emory Law is een wereldwijde instelling en ons vermogen om een ​​verscheidenheid aan programma's aan te bieden voor het trainen van rechtspersonen, spreekt tot onze toewijding aan wetenschap, inclusiviteit en toegankelijkheid."

James B. Hughes Jr., interim-decaan

Waarom Emory Law ?

Emory Law heeft het allemaal:

  • Faculteit die experts zijn in hun respectieve rechtsgebieden en dynamische docenten in de klas.
  • Ontelbare mogelijkheden voor hands-on, ervaringsgericht leren.
  • Signature-programma's die kennis en vaardigheden opbouwen door middel van een curriculum dat zowel het proces leert als de methode toepast.
  • Een omgeving van ondersteuning en samenwerking die de status-quo uitdaagt.

aanmeldingsdeadlines

Fall Semester: vroege deadline, 15 april; algemene deadline, 30 juni

Spring Semester: vroege deadline, 30 september; algemene deadline, 15 november

LLM Admission

Emory Law LLM-programma van Emory Law biedt afgestudeerden van Amerikaanse en buitenlandse wetsscholen de mogelijkheid om de master of laws degree te volgen van een van de hoogste nationaal gerangschikte wetsscholen in de Verenigde Staten.

verkiesbaarheid

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het LLM-programma van Emory Law , moeten kandidaten de eerste graad in de wet hebben gekregen die hen in staat stelt om vóór hun LLM-inschrijving wetgeving in hun eigen land uit te voeren.

Amerikaanse afgestudeerden: Kandidaten moeten een JD-diploma hebben behaald aan een ABA-geaccrediteerde rechtenstudie.

Buitenlandse geschoolde advocaten: de eerste benamingen van de wettelijke graden verschillen per land.

De toelating is gebaseerd op de academische opleiding van de sollicitant, professionele achtergrond, persoonlijke verklaring en professionele en academische referenties. Sterke kandidaten beschikken over een uitstekende academische reputatie en serieuze interesse in het ervaren van juridische opleiding in een superieure Amerikaanse onderwijsomgeving.

Taalvaardigheid

Studenten in het LLM-programma moeten beschikken over Engelse taalvaardigheid op een niveau dat hen in staat stelt om te lezen en discussiëren in moeilijk technisch materiaal. Dagelijkse lesvoorbereiding is veeleisend en studenten met beperkingen in de Engelse taal kunnen moeite hebben. Alleen studenten die vertrouwen hebben in hun Engelse taalvaardigheid moeten van toepassing zijn.

Om deze reden is de TOEFL (test van het Engels als vreemde taal) vereist van buitenlandse aanvragers wier moedertaal geen Engels is. Een TOEFL-score van 600 op de papieren test, 100 op de internetgebaseerde test, of 250 op de computergebaseerde test wordt verwacht. Alle aspecten van elke aanvraag worden behandeld en taalvaardigheden worden verder geëvalueerd door het interview en als zodanig kunnen kandidaten met lagere scores worden overwogen.

Kandidaten van wie de moedertaal geen Engels is maar een diploma hebben behaald aan een instelling waar Engels de instructietaal is, kunnen om een verklaring van afstand van deze vereiste verzoeken. Verzoeken kunnen via e-mail worden ingediend bij llmadmission@emory.edu

Niet-Engelse Engelssprekende afgestudeerde studenten worden echter afzonderlijk getest van de moedertaalsprekers in hun cursussen en hebben soms extra tijd op examens toegestaan. Als een vrijstelling van de TOEFL / IELTS wordt verleend tijdens het toelatingsproces, is de student vrijgesteld van deze accommodatie en wordt hij getest alsof Engels de moedertaal is. Daarom moeten verzoeken om een verklaring van afstand zorgvuldig worden overwogen en als er enige onzekerheid bestaat over de taalvaardigheid, wordt een TOEFL- of IELTS-score ingediend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of ... Lees meer

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of twenty-seven students. Lees Minder