Master of Laws - LLM

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Breng je passie voor rechten naar een hoger niveau met geavanceerde studie en onderzoek. Sta centraal in het debat, de analyse en de dialoog over wetgeving en juridische beleidskwesties in Nieuw-Zeeland.

Fulltime of parttime, uw studie zal relevant, toegankelijk en intellectueel lonend zijn - onderzoek een rechtsgebied dat u interesseert of pas een studie aan die past bij uw carrièredoelen.

Flexibel onderzoek

De Master of Laws is ontworpen om flexibel te zijn en biedt cursussen die in verschillende indelingen worden gegeven. Sommige cursussen komen wekelijks samen, andere worden in een compacter formaat onderwezen.

Blokcursussen worden geconcentreerd gegeven over een periode van één tot twee weken, en intensieve cursussen worden opgedeeld in stukken van acht tot twaalf uur. Ze krijgen vaak twee tot drie opeenvolgende avonden of op vrijdagmiddag- en zaterdagsessies, met een pauze van twee tot drie weken tussen de sessies.

Onderzoek en supervisie

Ongeacht hoe je ervoor kiest om te studeren voor je Master of Laws, er zal een onderzoeksonderdeel vereist zijn. Profiteer van opwindende onderzoeksmogelijkheden in het toonaangevende centrum van academisch juridisch onderzoek in Nieuw-Zeeland.

En als u van plan bent om een ​​masterthesis te doen, of een doctoraat, krijgt u de kans om toezicht te houden op een breed scala van vakgebieden door de beste juridische geleerden van Nieuw-Zeeland.

Beurzen

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar die LLM-studenten kunnen aanvragen.

De Victoria Master's van Thesis Scholarship bieden een salaris van $ 15.000 en een vrijstelling van kosten die gelijk is aan binnenlandse vergoedingen. Aanvragen sluiten 1 november.

Als je uit de Stille Zuidzee komt en een eersteklas academische opleiding hebt, kun je je aanmelden voor de Angelo South Pacific Post Graduate Educational Scholarship. Aanvragen sluiten op 1 oktober.

Alle internationale studenten kunnen een LLM Fee Scholarship van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aanvragen, die $ 5.000 bijdraagt ​​in de kosten.

Alle LLM-studenten die een LLM-thesis doen op het gebied van privacywetgeving, kunnen een Master Scholar voor LLM (Law of Privacy) aanvragen, die de kosten van levensonderhoud en collegegeld dekt tot een bepaalde limiet.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder