Master of Laws (algemeen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De algemene LL.M. programma biedt rechtengediplomeerden een kans om hun achtergrond in bepaalde gespecialiseerde rechtsgebieden te verbreden door zich in te schrijven voor cursussen en seminars en door gespecialiseerd onderzoek te doen. Hoewel de School of Law geen specifiek vak toekent dat wordt aangeduid als LL.M. graden onder dit programma, de meeste studenten op zoek naar deze graad concentreren zich op gebieden zoals het bedrijfsleven en handelsrecht, internationaal recht, juridische praktijk en procedure, natuurlijke hulpbronnen recht, of eigendomsrecht.

21432_Prof._Hanna.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Voor diploma-eisen

Om de algemene LL.M. te ontvangen diploma moet de student aan alle volgende vereisten voldoen:

(A) Verblijf in de School of Law voor niet minder dan twee termijnen als een voltijdstudent en niet minder dan drie termen als een deeltijdstudent.

(B) Voltooiing van 24 uren in cursussen, seminars of onderzoek en schrijven aanbevolen door de academisch adviseur van de student. Een student die deelneemt aan het programma moet een gemiddelde van C of 2,00 hebben op alle gevolgde cursussen. De vereiste GPA van C of 2,00 moet binnen de eerste 24 kredieturen worden verkregen. Een student ontvangt geen credit voor een cursus of seminar waarin zijn of haar cijfer lager is dan D of 1.00.

Met voorafgaande goedkeuring van de Commissie Graduate Legal Studies, kan een student vier van de vereiste 24 looptijden opnemen in graduate programma's van Dedman College (SMU's school voor geesteswetenschappen en wetenschappen), in Perkins School of Theology, of in de Cox School of Business. . De student ontvangt wetsschooltoeslag bij voltooiing van alle werkzaamheden naar tevredenheid van de instructeur, maar de cijfers worden niet berekend als het gemiddelde van een student in de rechten van de student.

De student kan worden toegestaan ​​om gericht onderzoek te doen voor een beoordelingsteksten van één tot drie uur als de student een facultaire sponsor kan behalen.

Een student heeft de mogelijkheid om een ​​masterthesis te schrijven (voor vier tot zes credit-uren). Dit proefschrift moet worden geschreven onder leiding van een professor aan de rechtenstudie en moet worden goedgekeurd door zowel de professor als de Graduate Legal Studies. Nadat de begeleidende hoogleraar de scriptie heeft goedgekeurd, moet de student vier exemplaren van het proefschrift indienen bij de Commissie Graduate Legal Studies, ten minste 60 dagen vóór de datum waarop de student het diploma wenst te ontvangen. Bij het schrijven van de scriptie moet de student zich houden aan de instructies van de commissie. Een proefschrift is goedgekeurd of afgekeurd; het is niet beoordeeld.

(C) Voltooiing van alle eisen binnen 36 maanden na de datum van eerste registratie als een student afgestudeerd in de rechten. Een kandidaat die zich onafgebroken heeft ingeschreven voor een deeltijdstudent heeft echter 60 maanden om aan alle vereisten te voldoen.

21430_28439363.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Hoe aan te vragen

Toelatingseisen

Toelating tot dit programma is door selectie. Een kandidaat voor toelating tot de algemene LL.M. opleiding moet een JD-diploma hebben. Als u zich aanmeldt voor dit programma en u bent een internationale student, moet u ook voldoen aan de toelatingscriteria voor de LL.M. voor Buitenlandse Law School Graduates.

Applicatievereisten

Aanvragers van de LL.M. programma's moeten het volgende indienen:

  1. voltooide aanvraag,
  2. persoonlijke verklaring,
  3. cv (curriculum vitae),
  4. twee aanbevelingsbrieven in het Engels,
  5. $ 75 (US dollars) niet-restitueerbare aanvraagkosten betaald aan SMU Dedman School of Law , die wordt afgezien van internationale studenten die daarom verzoeken, en
  6. gecertificeerde transcripties van niet-gegradueerden en wetsscholen.

Afschriften moeten rechtstreeks naar uw SMU Dedman School of Law Office of Graduate Legal Studies worden gestuurd.

Internationale aanvragers

Kandidaten voor wie Engels niet de primaire taal is, moeten de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS) afleggen. Informatie over de twee tests is beschikbaar op www.ets.org of www.IELTS.org. De instellingscode van SMU voor de TOEFL is 6660, afdelingscode 03. Er is geen instellingscode voor de IELTS. De TOEFL- of IELTS-score moet rechtstreeks aan SMU worden gerapporteerd.

Deadline van de aanvraag

Aanvragen voor LL.M. programma's worden continu verwerkt. Het is in uw belang om uw aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Kandidaten voor herfst (augustus) moeten vóór 1 april zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet vóór 15 april zijn ontvangen.

Aanvragen voor deelname aan de lente (januari) moeten uiterlijk op 1 oktober zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet uiterlijk op 15 oktober zijn ontvangen. Laattijdige aanvragen worden geval per geval aanvaard. Aanvragen worden na voltooiing beoordeeld en kort daarna worden beslissingen genomen.

Financiële hulp

Het SMU Financial Aid Office is beschikbaar om studenten te helpen bij het verkrijgen van studieleningen.

Beurzen

SMU zal een beperkt aantal gedeeltelijke beurzen toekennen aan LL.M. kandidaten. We hebben geen aparte aanvraag voor LL.M. beurzen. Uw toelatingsaanvraag dient als uw beursaanvraag.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Over

SMU Dedman School of Law , opgericht in 1925, is een van de best gerangschikte tier-one private law school in Dallas, Texas, en is gelegen in een met bomen omzoomde wijk, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Opgericht in 1949, hebben de rechtenstudenten van de rechtenstudenten een belangrijke rol gespeeld bij het trainen van enkele vooraanstaande leiders over de hele wereld. We zijn trots op ons wereldwijde alumni-netwerk - meer dan 2000 afgestudeerden uit 80 landen die prominente posities bekleden in de overheid, juridische praktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en juridische educatie wereldwijd.

SMU Dedman Alumni Networkfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Uitzonderlijke Graduate Degree-programma's

SMU Dedman School of Law biedt graduate degree-programma's voor zowel Amerikaanse als buitenlandse getrainde advocaten.De LL.M. en SJD-programma's verbeteren loopbanen in de privépraktijk van recht, onderwijs en openbare dienstverlening door het aanleren van analyse- en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's vergroten het begrip van de student van juridische theorie en beleid, verbreden de juridische horizon van de student en stimuleren de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheid.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law biedt internationale studenten de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige, diverse, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas - niet alleen een internationaal zakencentrum, maar een dynamisch cultureel centrum dat zich halverwege de oost- en westkust van de Verenigde Staten bevindt. Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth metroplex is het op drie na grootste grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Het is een verfijnde stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge levenskwaliteit en relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit omvat wetenschappers en innovators op verschillende gebieden, waaronder constitutioneel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheidsrecht, intellectuele eigendom, nationale beveiligingswetgeving, olie- en gaswetgeving, publiekrecht en fiscaal recht. Deze geleerden zetten regelmatig de wereld in door te verschijnen voor congrescommissies, werken samen met nationale en federale regelgevende instanties, pleiten voor nationale en federale rechtbanken, werken met bedrijfsleiders en non-profitorganisaties en verschijnen regelmatig in de media om hun onderzoek te vertalen of commentaar te geven op belangrijke verhalen van de dag. Rechten studeren aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit die zich bezighoudt met tijdige en geavanceerde onderzoeken vaak op basis van jarenlange ervaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Leerervaring

Naast ons gevarieerde curriculum, worden studenten uitgenodigd om gebruik te maken van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Bij SMU Dedman Law wordt je leerervaring verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waarbij prominente internationale figuren naar de campus worden gebracht om actuele wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten volgen lessen met Amerikaanse JD-studenten en nemen deel aan ons van Court-programma - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens de oriëntatie waarbij studenten in kleine groepen met klasgenoten, faculteitsleden, studentenleiders, loopbaanadviseurs en alumni verbinding maken voor een community-ervaring gedurende hun hele SMU Dedman School of Law . Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Het beoefenen van advocaten van de afdeling Internationaal recht van de Dallas Bar Association dient ook als mentor voor onze studenten.

Internationaal prominente alumni

Internationale afgestudeerden van SMU Dedman School of Law hebben over de hele wereld impact gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op het hoogste niveau van de overheid, de juridische praktijk en het bedrijfsleven. De internationale alumni van SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. We streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze studenteninschrijvingen en bieden een hoge mate van individuele aandacht en ondersteuning voor elke internationale student.

Sobchok Sukharomna '81

President van het Hooggerechtshof, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Legal Consultant voor Mackenzie & Albritton LLP

De eervolle SM Krishna '59

Minister van Buitenlandse Zaken voor India (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Voormalige Amerikaanse ambassadeur in Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Voorzitter en president, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Voormalig decaan, rechtenfaculteit van Qatar

Jinsung Lee '88

Justitie, constitutioneel hof van Korea

Yukio Horigome '71

Rechtvaardigheid van het Hooggerechtshof van Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studentenleven

De rechtsschool bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de hoofdcampus van SMU - met de klaslokalen, het administratiegebouw en de bibliotheek van de rechten die de 'Law Quad' vormen. Deze ideale locatie biedt eenvoudig toegang tot veel van de geweldige leermiddelen van SMU, waaronder eetgelegenheden, een eersteklas fitnesscentrum en een gezondheidscentrum.

21430_28439363.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Lees meer

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Lees Minder