Master of Laws (Tax LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer van de toegewijde faculteit, waaronder enkele van de meest geprezen hoogwaardigheidsbekleders in de fiscaliteit, in ons online belasting LLM-gerangschikt nummer 3 online belastingwetgevingprogramma in de natie op basis van Amerikaans nieuws

Bouw de basisvaardigheden die nodig zijn om als expert in belastingwetgeving in slechts twee jaar uit te blinken. Ga verder dan tekst en theorie terwijl je leert van vooraanstaande belastingdeskundigen die weten hoe ze resultaten kunnen boeken.

Snelle feiten

  • 100% online
  • 24 totale eenheden
  • Nog maar twee jaar in beslag
  • $ 46.080 geschat collegegeld

Programma Hoogtepunten

  • Nationaal erkende faculteit. Onze faculteit omvat enkele van de meest academisch gerespecteerde belastingprofessoren in de VS, evenals vooraanstaande fiscale beoefenaars uit Zuid-Californië.
  • Praktische fiscale planning vaardigheden. Los problemen op, onderzoek belastingwetgeving, lees aandachtig de statuten en primaire bronnen, en meer.
  • Hoog slagingspercentage. 90% van de studenten van het Graduate Tax Program vinden belastinggerelateerde posities binnen negen maanden na hun afstuderen.
  • Twee aandachtsgebieden. Kies uit Business Tax Planning en High Net Worth / Private Client.

Carrière Outlook

Met expertise in fiscaal recht, bent u voorbereid op topposities bij advocatenkantoren, Big 4-accountantskantoren en de IRS.

De Loyola Law School Online graduate programma's zijn goedgekeurd om een diploma te verlenen in de meeste staten in de VS, maar wachten nog steeds op volledige goedkeuring van enkele geselecteerde staten. Klik hier om te bepalen of u zich bevindt in een staat waarin de Loyola Law School geen graad kan verlenen

Laatst bijgewerkt op Augustus 2019

Over de school

De Loyola Law School in Los Angeles, gevestigd op een bekroonde door Frank Gehry ontworpen campus in het centrum van Los Angeles, is de thuisbasis van vooraanstaande docenten, toegewijde studenten en ... Lees meer