Master of Laws (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Laws (LLM)

De LL.M. programma is ontworpen voor internationale studenten met een eerste graad in de rechten. Het programma vereist ten minste twee semesters voltijds studeren in residentie. In aanvulling op de traditionele LLM, omvatten de diplomamogelijkheden een LLM met thesis voor studenten die geïnteresseerd zijn in academisch juridisch schrijven en een aantal LLM-specialisaties voor studenten die geïnteresseerd zijn in een specifiek rechtsgebied.

Traditionele LLM-graad

Graduate studenten worden toegelaten voor ten minste twee semesters in residentie, wat leidt tot de graad van Master of Laws (LLM). Om in aanmerking te komen voor de LLM-graad, moeten de studenten:

 • Voltooi ten minste 24 uur natuurlijk krediet;
 • Een academisch jaar in residentie in de Law School voltooien;
 • Volledige B504 Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving voor 2 studiepunten en B530 juridisch discours en schrijven voor 2 studiepunten;
 • Draag niet minder dan 8 uur natuurlijk krediet per semester;
 • Een cumulatief niveau-puntgemiddelde handhaven van ten minste 3,0; en
 • Voltooi de graadvereisten in niet meer dan drie opeenvolgende semesters.

Kandidaten die een JD-diploma van een Amerikaanse rechtenstudie hebben ontvangen voorafgaand aan de toelatingsexamen in het LLM-programma aan de Indiana University, mogen geen LLM-titel behalen zonder scriptie en kunnen aan andere vereisten worden onderworpen.

LLM met einddiploma

LLM-studenten die ervaring willen opdoen in academisch juridisch schrijven en van plan zijn door te gaan naar een SJD of Ph.D. programma is mogelijk geïnteresseerd in de LLM met scriptiestudie. LLM met scriptiestudenten moet aan de volgende vereisten voldoen:

 • Voltooi minimaal 24 uren natuurlijk krediet;
 • Voltooi 6 uur B706 Independent Research credits voor de scriptie;
 • Een academiejaar voltooien in residentie in de Law School
 • Volledige B504 Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving voor 2 studiepunten, B530 juridisch discours en schrijven voor 2 studiepunten, en B560 Academisch juridisch schrijven voor 1 credit;
 • Draag niet minder dan 8 uur natuurlijk krediet per semester, behalve in het laatste semester;
 • Een cumulatief niveau-puntgemiddelde handhaven van ten minste 3,0; en
 • Voltooi de graadvereisten in niet meer dan vier opeenvolgende semesters.

Andere LLM-opties

Zomerprogramma's voor afgestudeerde studenten

LLM-aanvragers die hun Engelse en juridische Engelse vaardigheden moeten verbeteren voordat ze aan een graduaatsprogramma beginnen, kunnen worden toegelaten tot ons startprogramma voor de zomer, dat elk jaar in juni begint.

LLM naar JD-overschrijvingsoptie

De Law School heeft een proces dat onze LLM-studenten in staat stelt een aanvraag in te dienen voor overdracht naar het JD-programma. Studenten kunnen zichzelf nomineren om deel te nemen aan het selectieproces, of faculteitsleden kunnen ook studenten nomineren met uitstekende prestaties in hun lessen. Studenten die zich aanmelden voor het JD-programma kunnen mogelijk enkele LLM-credits tellen voor de JD-graad, waardoor ze het JD-programma met geavanceerde status kunnen invoeren.

Spring Start LLM Admission

In aanvulling op het traditionele twee-semester LLM-programma dat in de herfst van start gaat, kunnen studenten ervoor kiezen om het programma in het voorjaarssemester (januari) te starten. LLM-studenten kunnen hun studie in twee semesters afronden, of ze kunnen ervoor kiezen om de diplomavereisten in een langzamer tempo te voltooien, waarbij ze drie semesters duren. De voorjaarstart LLM-toelating is mogelijk vereist voor studenten die in het herfstsemester lessen volgen in het Intensive English-programma.

Toelating

Prioriteiten voor applicatieprioriteit

Vallen

 • Prioriteitsdatum: 1 februari
 • Deadline: 1 april, dan rollende opnames

De lente

 • Prioritaire datum: 1 september
 • Deadline: 1 november, dan rollende opnames

Hoewel aanvragen worden behandeld totdat de klas vol is, is het raadzaam om niet later dan de vermelde deadline in te schrijven. Alle aanvragen die op deze vermelde prioriteitsdatum worden ontvangen, komen automatisch in aanmerking voor beurzen. Aanvragen die na de prioriteitsdatum worden ontvangen, komen in aanmerking voor studiebeurzen als er nog geld beschikbaar is.

Voor elk volgend herfstsemester beginnen we op 1 oktober nieuwe aanvragen voor alle graduate-programma's te accepteren.

Startdata

Om aan uw drukke agenda of specifieke behoeften te voldoen, biedt Indiana Law verschillende startdatums voor onze LLM-programma's:

 • Traditionele herfststart: de traditionele herfsttermijn, onze primaire begindatum, begint elk jaar in het begin tot half augustus.
 • Spring Start: Naast ons traditionele herfstsemester, biedt Indiana Law een voorjaarsprogramma aan dat start in januari. Aanvragen voor de start van de lente worden van juli tot november geaccepteerd.
 • Zomerstart: het zomerstartprogramma is een speciaal ontworpen zeven weken durend zomer intensief juridisch engels programma voor LLM-studenten dat begint in juni en wordt gevolgd door onze intensieve cursus Inleiding tot Amerikaans recht.
 • Intensieve introductie tot Amerikaans recht: door je in te schrijven voor onze twee weken durende intensieve cursus Introductie in Amerikaans recht (twee credit-uren), die eind juli van start gaat, kun je een van je verplichte juridische vakken vroeg voltooien. Als je tegen het einde van juli aankomt, heb je ook de tijd om vertrouwd te raken met de Law School, de universiteit en de Bloomington-community voordat je je volledige trainingsschema in augustus begint.

Toelatingseisen

 • Onderwijs: LLM-aanvragers die hun undergraduate-opleiding buiten de Verenigde Staten hebben ontvangen, moeten over het algemeen een licentiaatsdiploma in de rechten of een sterke undergraduate-concentratie in juridische cursussen hebben behaald.
 • Engelse taalvaardigheid: een LLM-kandidaat voor wie Engels niet hun eerste taal is, moet vloeiend Engels spreken via een TOEFL-score van 94 IBT, IELTS-score van ten minste 7,0, of gelijkwaardige TOEFL-, IELTS- of TOEIC-scores in andere indelingen. Een Engelse vaardigheidsscore die iets lager is dan onze minimumvereiste, wordt niet meteen verworpen, vooral wanneer andere factoren, zoals de achtergrond en werkervaring, uitstekend zijn. We bieden geen voorwaardelijke toelating in plaats van de bovengenoemde test score-eisen, maar we hebben wel een speciaal LLM zomerprogramma voor Engelse en juridische Engelse verbetering.

Hoe te solliciteren

Toekomstige LLM-studenten moeten aanvragen indienen met behulp van de LSAC Online-toepassing. Als u alleen van toepassing bent op Indiana University Maurer School of Law in Indiana University Maurer School of Law , kunt u onze directe aanvraag ook gebruiken om een aanvraag in te dienen.

Solliciteren via de website van de Law School Admission Council (LSAC) is bedoeld om een zo snel mogelijke verwerking van uw toelatingsdossier mogelijk te maken. Een meerderheid van de top Amerikaanse rechtsscholen maakt gebruik van het LSAC-systeem. Als u meer wilt weten, bekijk dan de volledige beschrijving van LSAC-services.

 • Als u nog geen LSAC LLM-account hebt: Nadat u alle toepassingsdetails op deze pagina hebt gelezen, moet u zich registreren voor een nieuw LSAC-aanvragersaccount om het aanvraagproces te starten.
 • Als u een bestaand LSAC LLM-account hebt: logt u gewoon in op uw huidige account om een aanvraag in te dienen bij de Indiana University-Bloomington Maurer School of Law.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomingto ... Lees meer

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomington, a classic college town, the IU campus is consistently ranked among the most beautiful in the nation. Our heritage is local, but our presence is global: More than half of our graduates find jobs outside Indiana. Lees Minder