Master of Laws (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Werk je carrière vooruit met een Master of Laws (LLM) van een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen.

ANU is de best gerangschikte universiteit van Australië en ANU staat in de top 20 van de wereld voor de studie van de wet (QS World Rankings by Subject 2019/20).

De ANU LLM is een geavanceerde postdoctorale kwalificatie die is ontworpen om praktiserende advocaten, aspirant-professionals en pas afgestudeerden met gespecialiseerde juridische kennis en vaardigheden uit te rusten.

Dit postgraduate programma is toegankelijk voor zowel licentierechters in de rechten als voor niet-wetenschappen en is ideaal voor mensen die hun kennis op een specifiek rechtsgebied willen verdiepen, voor degenen die van plan zijn een nieuw gebied van de praktijk te betreden of voor degenen voor wie kennis van de wet zou zijn. gunstig in hun carrière, inclusief professionals uit het overheidsbeleid, regelgevers en managers.

Onze onderwijsaanpak combineert academische strengheid met praktische expertise, terwijl lesgeven in kleine groepen studenten meer mogelijkheden biedt om te communiceren met academische experts, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.

Als postdoctorale student aan de nationale school voor rechten van Australië profiteert u van kansen die uniek zijn voor het rechtenstudie in de hoofdstad van het land, de stad waar federale wetten en beleidsregels worden opgesteld. Onze nabijheid bij het Hooggerechtshof van Australië, Commonwealth-rechtbanken en federale agentschappen biedt ongeëvenaarde toegang tot beoefenaars van juridische beroepen, leden van de rechterlijke macht en beleidsmakers van de overheid, van wie velen ANU-alumni zijn.

Degree structuur

Met het flexibele curriculum van LLM van de ANU Law School kunt u uw studies afstemmen op uw persoonlijke interesses en carrièreaspiraties. U kunt uw eigen programma samenstellen door een keuze te maken uit een reeks hedendaagse juridische onderwerpen, waaronder internationale veiligheid, luchtvaart en ruimte, milieu en klimaat, cyberoorlogvoering en mensenrechten. Of u kunt ervoor kiezen om u te specialiseren in een van de volgende gebieden:

  • Internationaal recht
  • Publiekrecht
  • Privaat- en handelsrecht

specialisaties

LLM-studenten kunnen hun eigen programma samenstellen door cursussen uit een breed scala aan onderwerpen te selecteren of kiezen uit een van de volgende specialisaties:

> Internationaal recht

Internationaal recht reguleert de betrekkingen tussen staten en andere actoren op internationaal niveau en kan de samenleving op verschillende manieren beïnvloeden, zowel internationaal als binnenlands. Het helpt ons om interacties in de internationale gemeenschap en hun impact op nationale samenlevingen uit te leggen en te analyseren.

Deze specialisatie geeft je de praktische vaardigheden en expertise die je nodig hebt om door het internationale juridische systeem te navigeren, evenals de flexibiliteit om je te richten op interessegebieden via een breed scala aan keuzevakken.

> Privaat- en handelsrecht

Onderscheid u van de massa met een specialisatie in privaat- en handelsrecht. Verkrijg specialistische juridische kennis van de steeds complexere mondiale omgeving waarin individuen en bedrijven opereren. Met deze specialisatie kun je je studies richten op specifieke gebieden van privaat- en handelsrecht, variërend van intellectueel eigendom tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

> Publiekrecht

Verdiep je kennis van zowel het proces als het product van overheidsregulering en de onderliggende juridische structuren waarop de overheid is gebouwd, met een specialisatie in Public Law.

Deze specialisatie combineert vergelijkende en multidisciplinaire perspectieven bij het onderzoeken van het ontwerp, de implementatie en de effectiviteit van regelgeving in Australië. Je ontwikkelt een deskundig inzicht in de moderne regelgevende staat en de wetten die de werking ervan regelen, zodat je een beter openbaar beleid en praktijk kunt informeren.

Beurzen

Selectie wordt gemaakt op basis van academische verdienste met beurzen aangeboden aan toekomstige ANU LLM internationale studenten met de hoogste GPA's.

Naam beurs Bedrag (AUD) Geschiktheid

ANU College of Law International Excellence Scholarship

$ 20.000 (AUD)
eenmalige betaling

De prijs is elk semester beschikbaar voor een aanstaande ANU-student die:

  • is een internationale student;

  • is een burger van een van de volgende landen: India, Indonesië, Maleisië, Pakistan, Singapore, Thailand of Vietnam;

  • heeft een aanvraag ingediend voor toelating tot de Master of Laws (LLM) aan het ANU College of Law; en

  • heeft een uitstekende academische reputatie zoals gedefinieerd door een minimum GPA van 5,5 van de 7 of hoger.

ANU College of Law International Merit Scholarship

$ 10,000 (AUD)
eenmalige betaling

De prijs is elk semester beschikbaar voor een aanstaande ANU-student die:

  • is een internationale student;

  • heeft een aanvraag ingediend voor toelating tot de Master of Laws (LLM) aan het ANU College of Law; en

  • heeft een uitstekende academische reputatie zoals gedefinieerd door een minimum GPA van 5,0 uit 7 of hoger.

Carrière resultaten

Afgestudeerden van ANU zijn beoordeeld als de meest inzetbare afgestudeerden van Australië en een van de meest gewilde door werkgevers wereldwijd. De nieuwste Global Employability University Ranking, gepubliceerd door de Times Higher Education, beoordeelde ANU als de beste universiteit van Australië voor een baan voor het vierde jaar op rij.

Wanneer je afstudeert, word je deel van een zeer verbonden netwerk van meer dan 20.000 alumni van de internationale wet die huidige rechters van het Hooggerechtshof, QC's, SC's, parlementsleden, diplomaten, chief executives, wetenschappers, auteurs en leiders van internationale bedrijven omvat.

LLM afgestudeerden gaan vooruit of kiezen een loopbaan in een breed scala van gebieden, waaronder juridische praktijk of advies, financiën, bedrijfspolitiek, internationaal zakendoen, journalistiek, openbaar beleid, overheid en diplomatie.

Deskundig onderwijzend personeel

Met hun bijzondere expertise op het gebied van constitutioneel en administratief recht, internationaal recht, milieurecht, bestuur en nationale veiligheid, leveren onze academische experts nationaal leiderschap op het gebied van onderzoek naar de belangrijkste juridische, regelgevende en bestuurlijke uitdagingen waarmee Australië, de regio Azië-Pacific en de wereld worden geconfronteerd.

Veel van onze medewerkers zijn bekroonde leraren die altijd toegankelijk zijn en nauw samenwerken met studenten om hen te ondersteunen bij hun studie.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Lees meer

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Lees Minder