Master of Laws (LLM) - Specialisatie strafrechtspraak

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Loyola

alt = "Loyola's LLM-programma is ontworpen voor afgestudeerden in buitenlands recht en ervaren buitenlandse en Amerikaanse advocaten. Ons programma stelt studenten in staat om een flexibel curriculum in Amerikaans recht op te bouwen en bereidt hen voor om leiders te worden in een geglobaliseerde markt. alt =" Loyola's campus, ontworpen door de wereldberoemde architect Frank Gehry, is ideaal gelegen in het centrum van Los Angeles, Californië - een juridische, technische, media-, mode- en financiële hoofdstad. At alt = "Loyola we geven om onze studenten en we willen dat ze hun academische en professionele doelen bereiken.

alt = "Loyola Law School is door US News gerangschikt als 6e in Trial Advocacy

Studenten die de LLM-specialisatie in strafrecht hebben afgerond, krijgen een weergaloze kans voor blootstelling aan en geconcentreerde studie in de wet en vaardigheden die nodig zijn om te trainen als een advocaat in een strafrechtelijke vervolging of verdediging.

Loyola

De Criminal Justice Specialization zal worden erkend na de bevredigende voltooiing van 18 eenheden van cursussen. Dit omvat 12 eenheden vereiste vakken en 6 eenheden keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Lees meer

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Lees Minder