Master of Laws (LLM) - Specialisatie internationaal ondernemingsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Loyola

alt = "Loyola's LLM-programma is ontworpen voor afgestudeerden in buitenlands recht en ervaren buitenlandse en Amerikaanse advocaten. Ons programma stelt studenten in staat om een flexibel curriculum in Amerikaans recht op te bouwen en bereidt hen voor om leiders te worden in een geglobaliseerde markt. alt =" Loyola's campus, ontworpen door de wereldberoemde architect Frank Gehry, is ideaal gelegen in het centrum van Los Angeles, Californië - een juridische, technische, media-, mode- en financiële hoofdstad. At alt = "Loyola we geven om onze studenten en we willen dat ze hun academische en professionele doelen bereiken.

alt = "De specialisatie van Loyola Law School in internationaal ondernemingsrecht is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van bedrijven in een geglobaliseerde markt. Door zich op dit gebied te specialiseren, kunnen studenten cliënten adviseren over een hele reeks problemen, van de oprichting van een bedrijf tot bedrijfsbeheer, belastingkwesties en fusies en overnames.

Los Angeles en het Silicon Beach zijn een extreem drukke markt voor internationale bedrijfsjuristen. Nieuwe en opwindende startups worden dagelijks gemaakt. Enkele van de toonaangevende venture capitalists zijn gevestigd in het gebied en er worden deals gemaakt om deze startups te financieren, te kopen of te verkopen. Los van de startup-wereld is Los Angeles een van de belangrijkste financiële markten in de Verenigde Staten, alleen na New York. Sommige van de beste bedrijven en bedrijven zijn gevestigd in de stad, en alt = "Loyola's toplocatie in Downtown LA zorgt ervoor dat studenten in nauw contact staan met de beste spelers op de markt.

De LLM-graad vereist 24 totale kredieteenheden. De International Business Law Specialization zal worden erkend na de bevredigende voltooiing van 16 eenheden van cursussen. Dit omvat 4 eenheden verplichte vakken en 12 eenheden keuzevakken.

Loyola

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Lees meer

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Lees Minder