Master of Laws (LLM) - Bartrack

Algemeen

Beschrijving van opleiding

85160_85121_Loyola1.jpg

Loyola's LLM-programma is ontworpen voor afgestudeerden in het buitenlands recht en ervaren buitenlandse en Amerikaanse advocaten. Ons programma stelt studenten in staat om een flexibel curriculum in Amerikaans recht op te bouwen en bereidt hen voor om leiders te worden in een geglobaliseerde markt. De campus van Loyola, ontworpen door de wereldberoemde architect Frank Gehry, is ideaal gelegen in het centrum van Los Angeles, Californië - een juridische, technische, media-, mode- en financiële hoofdstad. Bij Loyola geven we om onze studenten en we willen dat ze hun academische en professionele doelen bereiken.

De Bar Track LLM is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het behalen van een LLM-diploma als een manier om in aanmerking te komen voor het Bar-examen in Californië en / of New York. Loyola heeft een van de hoogste slagingspercentages in Californië en de faculteit heeft uitgebreide ervaring in het trainen van studenten voor het Bar-examen. Onze Bar Track LLM maakt gebruik van deze ervaring en biedt onze studenten een unieke studierichting, gecreëerd door rekening te houden met de specifieke uitdagingen waarmee afgestudeerden in het buitenlands recht worden geconfronteerd bij de voorbereiding op het balie-examen.


VOORDELEN VAN HET BAR TRACK-PROGRAMMA

Academisch advies met LLM-directeur

Studenten zullen één-op-één counseling hebben met onze LLM-directeur om een studie te ontwerpen die hun kansen op slagen voor het Bar-examen maximaliseert. Tijdens het eerste en tweede semester komen studenten individueel bijeen om hun academische en professionele doelen te bespreken. Gedurende deze tijd zal de faculteitsadviseur een schema selecteren dat niet alleen de voorbereiding van de student op het balsexamen voorbereidt, maar ook de mogelijkheid biedt om een of twee interessante cursussen te volgen.

LLM Bar Exam Workshops

Loyola's Law Professor, een expert in Bar voorbereiding, zal workshops aanbieden over het Bar examen. Deze workshops beginnen met een uitgebreid overzicht van het California Bar-examen, gevolgd door een inleiding tot het schrijven van essays. Het overzicht bevat ook voorlopige informatie over het New York Bar Exam. Studenten richten zich op het examen Prestatietest. Deze workshops zullen een overzicht van de prestatietest bevatten, inclusief voorbeelden van verschillende prestatietests, en eindigen met het simuleren van een prestatietest.

  • De essayvaardigheden omvatten versterking van IRAC, issue spotting en outlining, het maken en toepassen van schrijfbenaderingen, tijdmanagementstrategieën en essayschrijven. Studenten zullen worden geleerd hoe feitenpatronen te herkennen en te analyseren en hoe ze essay-antwoorden kunnen schrijven binnen tijdslimieten.

  • De prestatietestvaardigheden omvatten het opstellen van een overzichtelijke overzichtstekening van de prestatietest, leren hoe de schets te gebruiken om een goed geanalyseerd antwoord te schrijven, tijdmanagementstrategieën en het schrijven van de prestatietest. Studenten zullen worden geleerd hoe ze verschillende soorten prestatietests kunnen herkennen en analyseren en hoe ze antwoorden op prestatietests kunnen schrijven binnen tijdslimieten.

Basisprincipes van Bar Writing Course

Loyola's Bar-schrijfcursus speciaal ontworpen voor buitenlands opgeleide studenten. De bar-schrijfcursus zal zich richten op specifieke benaderingen van het schrijven van essays, schetsen en issue spotting-technieken, strategieën voor tijdbeheer en het schrijven van essays met behulp van echte bar-examen-essays. Essays worden in de klas beoordeeld en ter beoordeling aangeboden. Deze cursus dient ook als opfriscursus voor onderwerpen uit het eerste semester.

85161_85122_Loyola2.jpg

KOMT U IN AANMERKING VOOR DE BAR?

Veel van onze internationale studenten zijn geïnteresseerd in deelname aan ons LLM-programma om in aanmerking te komen voor het Claifornia- of New York Bar-examen. De geschiktheid van de bal hangt af van of een student al een vergunning heeft voor een praktijk in haar / zijn eigen land en verandert van Claifornia en New York. Studenten moeten het curriculum van hun LLM op Loyola ontwerpen om te voldoen aan de specifieke vereisten van het bemexamen dat ze willen doen.

Bar examen aanvraagproces en buitenlandse wettelijke onderwijsvereisten

In de Verenigde Staten heeft elke staat verschillende regels met betrekking tot het in aanmerking komen voor een Bar-examen voor buitenlands opgeleide studenten en deadlines voor aanmelding. We moedigen studenten aan om de regels van de staat waar u van plan bent deel te nemen aan het balie-examen zorgvuldig door te nemen.

Als je meer wilt weten over bar-geschiktheid, of je het bar-examen moet doen, welk bar-examen moet je doen en nog veel meer, maak dan een Skype-gesprek met onze faculteitsdirecteur, professor Aaron Ghirardelli. Professor Ghirardelli is zelf afgestudeerd aan de LLM en heeft een licentie in Californië, New York en Italië. U kunt een telefoongesprek met professor Ghirardelli plannen door een e-mail te sturen naar amlaw@lls.edu.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Lees meer

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Lees Minder