Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Laws (LL.M.) -opleiding aan de University of California, Irvine School of Law biedt een eerste klas juridisch onderwijs aan advocaten, rechters, overheidsfunctionarissen en anderen die willen worden opgeleid over het rechtssysteem en de praktijk van het recht in de Verenigde Staten. We bieden een algemene LL.M. programma dat kan worden toegesneden op de interesses van elk individu, waardoor studenten op unieke wijze worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om uit te blinken in de hedendaagse wereldwijde juridische gemeenschap, ongeacht hun persoonlijke en professionele doelen.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png


Het programma is een eenjarige, voltijdse studie met 24 studiepunten in geavanceerde juridische onderwerpen, voornamelijk ontworpen voor buiten de Verenigde Staten opgeleide advocaten. Studenten moeten vier cursussen volgen: Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving; Onderzoek, analyse en schrijven in Amerikaanse wetgeving; Amerikaanse juridische praktijk in context; en professionele verantwoordelijkheid, globalisering en advocatuur in de Verenigde Staten. Voor de rest van hun cursussen kiezen studenten uit een breed scala aan cursussen in het curriculum op het hoogste niveau. Toegewijde medewerkers zijn beschikbaar om studenten te helpen bij het plannen van hun studie en, indien gewenst, ervoor te zorgen dat de cursussen van studenten voldoen aan de deelnamevereisten van Californië, New York of andere overheidsbars.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png


Wie zou moeten solliciteren


Gekwalificeerde aanvragers moeten:

  1. Een diploma in de rechten van hun thuisland
  2. Voldoende beheersing van de Engelse taal om deel te nemen aan de rigoureuze studie van de Amerikaanse wetgeving.


De toepassingsperiode voor de LL.M. programma is van 1 september tot 15 mei van elk jaar.


Waarom nastreven van een LL.M. bij de UCI-wet?


Wereldklasse Faculteit

Lessen bij de UCI Law worden gegeven door een briljante groep toegewijde en gastvrije faculteit. Onze faculteitsleden zijn buitengewone wetenschappers. Een recente studie rangschikte hun wetenschappelijke impact als nr. 6 in het land achter alleen Yale, Harvard, University of Chicago, New York University en Stanford. Even belangrijk zijn het ook uitstekende leraren en toegewijde mentoren. Deze onverslaanbare combinatie maakt UCI Law tot een unieke, dynamische en diverse intellectuele gemeenschap om te leren en te groeien.

Onberispelijke reputatie

Individueel en collectief hebben de faculteit, medewerkers, studenten, alumni en vrienden van de Law School de UCI Law een plaats van excellentie en innovatie in onderwijs, studiebeurzen en openbare dienstverlening. UCI Law had de hoogste ooit debuut ranking in US News

Kleine klasformaten

Onze student-faculteit verhouding is een van de beste in het land op 7-1 en het gemiddelde aantal studenten in een hogere klasse is 11 - dit stelt studenten in staat om meer individuele tijd hebben met onze uitstekende faculteit. We combineren het beste van een kleine, collegiale en ondersteunende omgeving met een grote en gerenommeerde onderzoeksinstelling.

Leren door te doen

Ervaren leren is de kern van ons curriculum. We leren onze studenten hoe ze theorie in de praktijk kunnen brengen en leren door te doen, essentieel bij het ontwikkelen van oefenklare vaardigheden voor advocaten. Publieke dienstverlening staat ook centraal in de missie van UCI Law. Onze programma's bieden studenten de mogelijkheid en training om hun juridische opleiding te gebruiken om de samenleving te verbeteren.

Locatie in Orange County, Californië

Onze toplocatie in het centrum van Orange County, Californië, een uur ten zuiden van Los Angeles en een uur ten noorden van San Diego, maakt UCI een zeer aantrekkelijke plek om een ​​jaar rechten te studeren. Gelegen op ongeveer 10 minuten van het strand, is de UCI-campus gelegen in Irvine, Californië.

De stad Irvine is gerangschikt als de veiligste stad van zijn omvang in de VS voor het 12e achtereenvolgende jaar. Een van de vele voordelen van Irvine is het aangename klimaat het hele jaar door en gemakkelijke toegang tot vele culturele, entertainment- en buitenattracties. Daarnaast is Zuid-Californië een enorme, zeer wenselijke en geavanceerde juridische markt waar prestigieuze internationale advocatenkantoren, regionale bedrijven en prominente organisaties van openbaar belang wonen. Orange County heeft een grote en gevarieerde economie met een aantal van 's werelds grootste bedrijven en kleine startups. Het bedrijfsklimaat legt de nadruk in een groot aantal sectoren, waaronder onroerend goed, geavanceerde technologie, internationale handel, gezondheidszorg en biowetenschappen.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of California, Irvine - School of Law

Zie 1 andere vakken van University of California, Irvine - School of Law »

Laatst bijgewerkt op July 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
58,370 USD
Het collegegeld, vergoedingen en kosten die op uw rekeningoverzicht of rekening worden gestort, zijn schattingen op basis van de momenteel goedgekeurde bedragen. Deze cijfers zijn mogelijk niet definitief. Het werkelijke collegegeld, tarieven en kosten ku
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019