Master of Laws (LL.M.) programma

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma NSU Law Master of Laws (LL.M.) biedt u een flexibel en wereldwijd curriculum dat u voorbereidt op leiderschapsrollen en professionele waarde voor uw carrière. De graad van Master of Laws (LL.M.) programma is ontworpen voor Amerikaanse en buitenlandse advocaten om de kennis en vaardigheden te verbeteren die nodig zijn in de snel veranderende juridische omgeving van vandaag.

Het programma is ontworpen om zeer flexibel te zijn, zodat advocaten op geschikte tijdstippen online of op de campus kunnen deelnemen om de reikwijdte van hun juridische praktijk op te bouwen en hun succes te vergroten zonder hun carrière in de wacht te zetten.

De LL.M. kan worden voltooid in een jaar voltijd of twee jaar in deeltijd via online of op campus opties.

Studenten kunnen hun eigen studierichting kiezen of een van de focusgebieden van NSU kiezen:

 • Intellectuele eigendom, cybersecurity en technologierecht (online)
 • Bedrijfs- en ondernemersadvies (op de campus)
 • Gezondheidsrecht (op de campus)
 • Internationaal recht (op de campus)
 • Geschillenbeslechting en geschillenbeslechting (op de campus)
 • Selecteer persoonlijke studierichting

129646_istock-677893280-2.jpg

Online LL.M.

De online LL.M. studieprogramma is beschikbaar voor de focus IP, Cybersecurity en Technology Law. Dankzij de mogelijkheid om vanaf elke locatie met internettoegang essentiële juridische vaardigheden aan te scherpen, kunnen professionele studenten lessen volgen na kantooruren zonder tijd en middelen door te brengen naar en van de campus.

Hybride of op campus LL.M.

LL.M. studenten kunnen ervoor kiezen om zowel op de campus als online cursussen te volgen, waardoor het ideale hybride formaat voor elke student ontstaat.

Faculteit

Een integraal onderdeel van het Shepard Broad College of Law is onze faculteit. Het zijn echte mentoren en rolmodellen die je uitdagen en inspireren. Hun expertise en competentie in gevestigde en opkomende rechtsgebieden vormen de brug tussen traditie en evolutie in de advocatuur. NSU Law heeft 18 jaar ervaring in online lesgeven en ondersteuning van studenten die ervoor kiezen om op afstand lessen te volgen.

LL.M. Aanmeldingsprocedure

Aanvragen worden steeds geaccepteerd. Zodra een termijn is ingevuld, worden aanvragen in behandeling genomen voor de volgende termijn.

Alle deadlines zijn om 23:59 uur, US Eastern Time.

 • Fall Application Deadline is 1 juni.
 • Deadline voor winterapplicaties is 1 november.
 • De deadline voor de zomeraanvraag is 1 maart.

Alle deadlines geven de datum aan waarop alle aanvragen voor de LL.M. programma moet online worden ingediend via LSAC's Electronic Application Service van de Law School Admission Council (LSAC). Alle vereiste ondersteunende documenten, zoals transcripties, moeten zo dicht mogelijk bij de deadline door de LSAC worden ontvangen.

Geschiktheid van het programma

Amerikaanse aanvragers bij de LL.M. programma moet een juris-doctoraat hebben behaald en twee of meer jaar ervaring in de praktijk van het recht hebben.

Aanvragers van buiten de VS moeten een eerste graad in de rechten hebben behaald die hen het recht geeft om in hun eigen land rechten te oefenen. Beroepservaring na het voltooien van de buitenlandse graad heeft de voorkeur.

Collegegeld en tarieven

Voor het academische jaar 2019-2020 LL.M. collegegeld wordt berekend per credit uur tegen het tarief van $ 1.450. Extra kosten kunnen variëren en het collegegeld en kosten kunnen worden gewijzigd.

Personeel en adviseurs

Susan Stephan

Associate Dean of Graduate and Online Programs en Adjunct Professor of Law

 • E-mail: sstephan@nova.edu
 • Telefoon: (954) 361-3611 of 1-800-541-6682 Ext. 26289

Jennifer McIntyre

Assistent-decaan voor online programma's

 • E-mail: mcintyre@nova.edu
 • Telefoon: (954) 262-6079 of 1-800-541-6682 Ext. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Lees meer

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Lees Minder