Master of Laws (LL.M.) in Law and Government

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een LL.M. met een verschil

De American University Washington College of Law Master in Law and Government (LL.M.) bereidt je voor om de kwesties te begrijpen die zich op het kruispunt van de wet, de politiek en alle overheidsniveaus bevinden door middel van een breed onderzoek van het publiek recht in de Verenigde Staten.

Dit is een LL.M. met een verschil. Ontworpen voor afgestudeerden in het nationale en internationale recht die een sterke interesse hebben in de Amerikaanse regering en politiek, de dynamiek van democratie en de betekenis van de rechtsstaat, de LL.M. in Law and Government neemt studenten mee op een breed en diepgaand onderzoek van de belangrijkste publieke beleidskwesties van die tijd. Ons organiserend onderwijsprincipe is dat de best voorbereide advocaten en analisten op het gebied van het regelgevingsrecht niet alleen een goed begrip hebben van bepaalde onderwerpen, maar ook een beheersing van theorieën, politieke krachten en institutionele realiteiten die het publiekrecht in de Verenigde Staten bepalen.

Overzicht van het programma

Het programma is gericht op het recht van de overheid, met de nadruk op de wettelijke regeling van zowel de particuliere als de publieke sfeer van de Amerikaanse samenleving. Ons curriculum ligt met name diep in de federale wetgeving en omvat het aanbieden van contacten met staten en plaatsen en met internationale en mondiale problemen, als weerspiegeling van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van de wereldmaatschappij.

Het organisatorische onderwijsprincipe van het Programma is dat de best voorbereide advocaten en analisten op het gebied van het regelgevingsrecht niet alleen een goed begrip hebben van bepaalde onderwerpen, maar ook een beheersing van de theorieën, politieke krachten en institutionele realiteiten die het publiekrecht in het Verenigd Koninkrijk bepalen. Staten. Onze studenten kunnen er dus voor kiezen om zich diepgaand te concentreren op een deelgebied van het regelgevingsrecht, maar we bevorderen ook breed onderzoek naar transversale en nieuwe kwesties, zoals gezondheidsrecht.

Studenten combineren een persoonlijke studierichting met de mogelijkheid om uit te dagen. Studenten verdienen krediet voor het werken bij rechtbanken, in federale agentschappen, op Capitol Hill, en in een groot aantal internationale organisaties, waaronder de Wereldbank en de Pan American Health Organization.

Geschiedenis van het programma

The Master of Laws (LL.M.) in de rechten

Wie moet de LL.M. Programma?

De breedte van het aanbod van het programma en de mogelijkheden die studenten krijgen, doen een beroep op veel verschillende soorten studenten, waaronder:

 • Recente afgestudeerden in de rechtenwetenschappen die hun geloofsbrieven, vaardigheden en ervaring willen ontwikkelen om hun kansen bij het betreden van de advocatuur te maximaliseren;
 • Ervaren advocaten die de LL.M. Programma om hun loopbaan te re-programmeren en hun loopbaan te regisseren, om van het ene vakgebied naar het andere te gaan;
 • Advocaten die hun kennis van gevestigde specialiteiten wensen aan te scherpen of hun deskundigheid willen uitbreiden als voorspel tot professionele heruitvinding; en
 • Rechten afgestudeerden die proberen te voldoen aan persoonlijke en intellectuele plannen om te studeren en schrijven over onderwerpen van diep belang voor hen.

leerplan

De LL.M. in wet en regering is gebaseerd op de wet van de regering, met de nadruk op de wettelijke regeling van zowel de particuliere als openbare rijken van de Amerikaanse samenleving. Daartoe zijn bijna alle goedgekeurde cursussen voor het programma van binnenlandse aard. In beperkte situaties en als gevolg van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van de wereldmaatschappij, worden sommige cursussen die betrekking hebben op internationale en mondiale kwesties goedgekeurd.

Studenten bouwen een curriculum uit de 100 goedgekeurde cursussen in overleg met de Associate Director van het Programma voor Recht en Regering, waarbij specifiek rekening wordt gehouden met de individuele academische en carrièredoelen van elke student. Cursussen die niet op de lijst met goedgekeurde cursussen staan, tellen niet mee voor de LL.M. diploma en mag niet worden afgelegd. JD-cursussen, klinieken, tijdschriften en de meeste internationale cursussen tellen met name niet mee voor de graad.

Concentraties en specialisaties

Studenten die geïnteresseerd zijn in een specifiek rechtsgebied kunnen zich specialiseren in een van de twaalf hieronder genoemde studiegebieden door een diepgaande studie van een bepaald rechtsgebied te doen. Om een ​​specialisatie te behalen, moeten studenten ten minste 12 studiepunten behalen die zijn goedgekeurd voor het specialisme. Studenten die een specialisatie voltooien, ontvangen een certificaat van het programma in de rechten

Bestuursrecht

 • Energierecht
 • Milieuwet
 • Gezondheidswet
 • Immigratie wet
 • Intellectueel eigendom
 • Arbeidsrecht
 • National Security Law

Civiel

 • Strafrechtelijke wet
 • Rechten voor gehandicapten
 • Geslacht
 • Wet, politiek en wetgeving

Bedrijf

 • Intellectueel eigendom
 • Securities Law

Voorbereiding bar

De LL.M. in de rechten en de regering is niet specifiek ontworpen als een Amerikaanse cursus voor het voorbereiden van een bar-examen; echter, na het afstuderen van het programma, veel van onze studenten zitten voor de New York of DC bar examens. Raadpleeg de pagina New York Bar Exam Track voor meer informatie over het Bar-examen en aanvullende bronnen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Lees meer

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Lees Minder