Master of Laws (LL.M.) in Advocacy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) aan de American University Washington College of Law , beheerd door het Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, combineert een rigoureus academisch gedeelte en een breed scala aan praktische procespraktijken. Het programma biedt een scala aan cursussen, externships en mogelijkheden om juridische studiebeurs te volgen en ervaring op te doen met het lesgeven. Belangrijke aandachtspunten van de Advocacy LL.M. Programma is het gebruik van moderne technologie in rechtszaken en de opleiding van ethische proefadvocaten. Het innovatieve curriculum van het programma zal afgestudeerden helpen bij de voorbereiding op alle aspecten van geschillen.

The Advocacy LL.M. is ontworpen om studenten maximale flexibiliteit te bieden. Het is ontwikkeld om rekening te houden met de verschillende behoeften en interesses van studenten en beoefenaars. Deelnemers aan het programma kunnen een geïndividualiseerd curriculum selecteren uit een lijst met 17 kernlessen voor beproefde rechtsbehandelingen en 40 op procedures gebaseerde cursussen. Elke student moet de cursussen Advanced Trial Advocacy en Ethics for Trial Lawyers voltooien voordat ze hun LL.M. mate. Om de LL.M. te behalen diploma moet een student minimaal 24 studiepunten verdienen tijdens een volledige of deeltijdse studie.

Programma Hoogtepunten

 • Ervaren faculteit
 • Ruime keuze aan cursussen
 • Flexibele studie en Rolling Admissions
 • Unieke kansen
 • State of the Art rechtszaaltechnologie
 • Washington DC Locatie

cursussen

 • Criminal Trial Advocacy LAW-694
 • Ethiek voor Trial Advocaten LAW-915
 • Pre-Trial Civil Litigation LAW-649
 • Wetenschappelijk bewijs en getuigschrift van deskundigen LAW-878
 • Evidentaire stichtingen en bezwaren WET-968
 • Moordzaak vervolging LAW-984

Unieke kansen

Er zijn geen specifieke concentraties of sporen in de Advocacy LL.M .; er zijn echter drie niet-klassikale opties. Alle niet-klassikale opties zijn onderworpen aan de goedkeuring van de LL.M. adviseur.

Externship-plaatsingen

The Advocacy LL.M. Programma biedt geïnteresseerde studenten de gelegenheid om proceservaring op te doen via een optioneel externship van maximaal 6 credits. Het doel van de externe missie is om LL.M. studenten krijgen ervaring met de fijne kneepjes van het vooronderzoek en / of het proces met ondersteuning en begeleiding van ervaren beoefenaars. De externe component koppelt LL.M. studentadvocaten met ervaren beoefenaars in verschillende inhoudelijke rechtsgebieden bij overheidsinstanties, non-profitorganisaties, rechtbanken en advocatenkantoren die zich bezighouden met pro deo-activiteiten. Studenten ontvangen een briefcijfer voor deze onafhankelijke studiepunten.

Studenten kunnen op verschillende manieren een externship vinden, waaronder het aanvragen van posities die zijn opgenomen in de regelmatig bijgewerkte Externship Database van de Law School, direct van toepassing zijn op interessante kantoren, het bijwonen van de WCL jaarlijkse externe beurs en het werken met de programmamedewerkers en adjunct-faculteit die beoefenaars zijn zich.

Co-Teaching

Studenten kunnen een cursus samen geven voor maximaal drie studiepunten van onafhankelijke studie. Studenten worden begeleid door een co-docent met minimaal vijf jaar onderwijservaring. Indien goedgekeurd, zouden de meeste studenten dienen als een derde klasinstructeur, waarbij ze taken uitvoeren als assisteren bij het beoordelen van studentenklassen, video-opnamen van simulaties van studentenadvocaten een-op-één bekijken met de JD-student buiten de klas, assisteren bij out-of-class voorbereiding op het voorbereidingsteam, waardoor studenten beter gebruik kunnen maken van de rechtszaaltechnologie en bepaalde getuigenrollen kunnen uitvoeren, zoals getuige-experts, tijdens simulaties in de klas. De LL.M. student zal verplicht zijn om elk van de cursuslessen bij te wonen en om regelmatig buiten de klas te vergaderen met de begeleidende co-leraar om kritiek en feedback te ontvangen. De superviserende medeleerkracht kan verlangen dat de LL.M. student creëer gespecificeerd cursusmateriaal, voer in-class demonstraties van bepaalde proefvaardigheden uit of help bij het beoordelen van de vereiste schrijfopdrachten voor studenten. Alle studiepunten behaald met lesgeven zijn onder voorbehoud en houden toezicht op de beschikbaarheid en goedkeuring van co-docenten door de LL.M. adviseur en de WCL-administratie. Studenten ontvangen een briefcijfer voor deze onafhankelijke studiepunten.

Professioneel schrijven

Studenten kunnen een onderzoeksartikel van publiceerbare kwaliteit invullen op het gebied van procesbezwaarheid of procesvoering of een nieuw studievoorstel opstellen met ondersteunend materiaal, voor maximaal drie studiepunten van onafhankelijk onderzoek. De LL.M. optionele schrijfprojecten moeten vooraf worden goedgekeurd door de LL.M. van de student. adviseur. Studenten ontvangen een briefcijfer voor deze onafhankelijke studiepunten.

Zoals met alle onafhankelijke onderzoeken, is het de verantwoordelijkheid van de LL.M. student om een ​​facultaire adviseur te beveiligen om deze schrijfcredits te controleren voordat hij zich registreert voor de cursus. De LL.M. adviseur overlegt met de facultaire adviseur over een aanbevolen reeks redactionele criteria die de LL.M. student moet volgen. De student moet de facultaire adviseur een verklaring bezorgen waarin de voorafgaande training en deelname van de student aan juridisch onderzoek en het schrijven van projecten en / of verwante cursussen worden beschreven om de facultaire adviseur bij te staan ​​bij het afstemmen van de supervisie van de student.

Beleef spitstechnologie in onze rechtszalen

De nieuwe Tenley Campus biedt vijf rechtszalen, de Stephen S. Weinstein Courtroom, een prachtig alleenstaand gerechtsgebouw met twee kleinere oefenrechtbanken, een gerechtshof met 60 zitplaatsen en een vergaderzaal voor zittingen van 35 zittingen van vloer tot plafond. Elk van de vijf nieuwe rechtszalen is ontworpen om het ervaringsleren te verbeteren door studenten de mogelijkheid te bieden om de veelzijdige en gevarieerde procesvaardigheden en -waarden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in de rechtspraktijk.

Wonen in DC

Washington, DC is een van de meest levendige en cultureel rijke steden ter wereld. Met wereldberoemde instellingen, zoals het Smithsonian, en evenementen van wereldklasse, zoals de jaarlijkse Cherry Blossom Parade, leven in DC betekent er nooit een saai moment. Als u lid bent van de AUWCL-familie, krijgt u toegang tot een van de grootste steden ter wereld.

Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Lees meer

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Lees Minder