Master of Laws (LL.M) in Intellectuele eigendom-WIPO

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Laws (LL.M) in intellectuele eigendom

De LL.M. in Intellectuele Eigendom is ontworpen voor deelnemers om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een ​​leidende rol te spelen in intellectuele eigendomsrechten (IPR) praktijk en onderwijs door blootstelling aan een internationale en vergelijkende benadering. Het curriculum beoogt een diepgaand onderzoek van de klassieke onderwerpen van het IE-recht, evenals een gespecialiseerde analyse van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van patenten, industrieel ontwerp, geïntegreerde schakelingen, handelsmerken, domeinnamen, auteursrechten en naburige rechten, biotechnologische octrooien en plantenvariëteiten, evenals internet, software, databases en e-commerce.

Programma


De LL.M. in intellectuele eigendom wordt in het Engels gegeven en is gestructureerd in drie verschillende fasen die zich uitstrekken over 9 maanden, van juni 2014 tot februari 2015.

  • De eerste fase van juni tot augustus 2014 bestaat uit cursussen die via afstandsonderwijs via internet worden aangeboden. Deze eerste online fase biedt de deelnemers een voorlopige en homogene achtergrond.
  • De tweede fase markeert het residentiële deel van het programma. Het biedt face-to-face lesgeven in klaslokalen, gehouden in het International Training Centre van de ILO , in Torino van 1 september tot 12 december 2014. Voortbouwend op een inleidend overzicht van de economische analyse van wetgeving, analyseert deze fase IP-bescherming zowel op nationale en internationale niveaus.
    Lezingen over de volgende modules zullen worden aangeboden door professoren en docenten, evenals door experts.
  • De derde fase bestaat uit het indienen van de definitieve versie van het onderzoekspaper. Elke deelnemer moet de definitieve versie van het onderzoeksrapport indienen dat in eerste instantie is opgesteld tijdens de tweede fase.
    Indiening en beoordeling van de definitieve onderzoeksrapporten zal het programma afronden.

Een Master of Laws (LL.M.) in intellectueel eigendom zal worden toegekend na succesvolle voltooiing en vervulling van de vereisten van de drie delen

Om in aanmerking te komen voor de Master Aanvragers moet:

  • met succes een eerste niveau universitair diploma in rechten, economie, techniek, geneeskunde, chemie, communicatiewetenschappen of bedrijfskunde hebben afgerond.
  • spreek de Engelse taal vloeiend (u moet mogelijk het bewijs leveren van de Engelse taalvaardigheid)

Honoraria en beurzen

Het collegegeld voor de cursus is 8000 Euro inclusief trainingsfaciliteiten, trainingsmateriaal, verzekeringen en inschrijfgeld van de universiteit.

Deadline voor aanmelding: 29 maart 2014


Een beperkt aantal gedeeltelijke beurzen voor collegegeld en / of accommodatie op de ITC-ILO- campus zijn meestal beschikbaar voor studenten uit ontwikkelingslanden / overgangseconomieën op een concurrerende basis tussen verdienstelijke kandidaten die niet in staat zijn om het volledige collegegeld plus verblijfskosten te voldoen.


Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA Lees Minder
Turijn , Barcelona + 1 Meer Minder