Master of Comparative Law (MCL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Comparative Law (MCL)

De MCL is een twee-semester-programma dat internationale studenten zonder een eerste graad in de wet, maar met juridische ervaring of een sterk belang om vertrouwd te raken met de Amerikaanse wet en juridische instellingen biedt. Graad eisen:

 • Ten minste 20 uur natuurlijk krediet voltooien;
 • Een academisch jaar in residentie in de Law School voltooien;
 • Volledige B504 Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving voor 2 studiepunten en B530 juridisch discours en schrijven voor 2 studiepunten;
 • Draag niet minder dan 8 uur natuurlijk krediet per semester;
 • Een cumulatief niveau-puntgemiddelde handhaven van ten minste 3,0; en
 • Voltooi de graadvereisten in niet meer dan drie opeenvolgende semesters.

Toelating

Prioriteiten voor applicatieprioriteit

Vallen

 • Prioriteitsdatum: 1 februari
 • Deadline: 1 april, dan rollende opnames

De lente

 • Prioritaire datum: 1 september
 • Deadline: 1 november, dan rollende opnames

Hoewel aanvragen worden behandeld totdat de klas vol is, is het raadzaam om niet later dan de vermelde deadline in te schrijven. Alle aanvragen die op deze vermelde prioriteitsdatum worden ontvangen, komen automatisch in aanmerking voor beurzen. Aanvragen die na de prioriteitsdatum worden ontvangen, komen in aanmerking voor studiebeurzen als er nog geld beschikbaar is.

Voor elk volgend herfstsemester beginnen we op 1 oktober nieuwe aanvragen voor alle graduate-programma's te accepteren.

Startdata

Om aan uw drukke agenda of specifieke behoeften te voldoen, biedt Indiana Law verschillende startdatums voor onze MCL-programma's:

 • Traditionele herfststart: de traditionele herfsttermijn, onze primaire begindatum, begint elk jaar in het begin tot half augustus.
 • Spring Start: Naast ons traditionele herfstsemester, biedt Indiana Law een voorjaarsprogramma aan dat start in januari. Aanvragen voor de start van de lente worden van juli tot november geaccepteerd.
 • Zomerstart: het zomerstartprogramma is een speciaal ontworpen zeven weken durende zomerse Intensive Legal English-programma voor MCL-studenten dat begint in juni en wordt gevolgd door onze intensieve cursus Introduction to American Law.
 • Intensieve introductie tot Amerikaans recht: door je in te schrijven voor onze twee weken durende intensieve cursus Introductie in Amerikaans recht (twee credit-uren), die eind juli van start gaat, kun je een van je verplichte juridische vakken vroeg voltooien. Als je tegen het einde van juli aankomt, heb je ook de tijd om vertrouwd te raken met de Law School, de universiteit en de Bloomington-community voordat je je volledige trainingsschema in augustus begint.

Toelatingseisen

 • Onderwijs: MCL-aanvragers die hun undergraduate-opleiding buiten de Verenigde Staten hebben ontvangen, moeten over het algemeen een licentiaatsdiploma in de rechten of een sterke undergraduate-concentratie in juridische cursussen hebben voltooid.
 • Engelse taalvaardigheid: een MCL-kandidaat voor wie Engels niet hun eerste taal is, moet vloeiend Engels spreken via een TOEFL-score van 94 IBT, IELTS-score van ten minste 7,0, TOEIC-score van ten minste 830 of gelijkwaardige TOEFL-, IELTS- of TOEIC-scores in andere indelingen. Een Engelse vaardigheidsscore die iets lager is dan onze minimumvereiste, wordt niet meteen verworpen, vooral wanneer andere factoren, zoals de achtergrond en werkervaring, uitstekend zijn. We bieden geen voorwaardelijke toelating in plaats van de bovengenoemde testscores, maar we hebben wel een speciaal MCL-zomerprogramma voor Engelse en juridische Engelse verbetering.

Hoe te solliciteren

Toekomstige MCL-studenten moeten aanvragen indienen met behulp van de LSAC Online-toepassing. Als u alleen van toepassing bent op de Maurer School of Law in Indiana University, kunt u onze directe aanvraag ook gebruiken om een aanvraag in te dienen.

Solliciteren via de website van de Law School Admission Council (LSAC) is bedoeld om een zo snel mogelijke verwerking van uw toelatingsdossier mogelijk te maken. Een meerderheid van de top Amerikaanse rechtsscholen maakt gebruik van het LSAC-systeem. Als u meer wilt weten, bekijk dan de volledige beschrijving van LSAC-services.

 • Als u nog geen LSAC LLM-account hebt: Nadat u alle toepassingsdetails op deze pagina hebt gelezen, moet u zich registreren voor een nieuw LSAC-aanvragersaccount om het aanvraagproces te starten.
 • Als u een bestaand LSAC LLM-account hebt: logt u gewoon in op uw huidige account om een aanvraag in te dienen bij de Indiana University-Bloomington Maurer School of Law .
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomingto ... Lees meer

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomington, a classic college town, the IU campus is consistently ranked among the most beautiful in the nation. Our heritage is local, but our presence is global: More than half of our graduates find jobs outside Indiana. Lees Minder