Master in internationaal vennootschaps- en handelsrecht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwikkelen die vereist is in de wereldeconomie van vandaag.

Het belang van nationale grenzen neemt af en uitgebreide kennis van de wet die internationale handels- en handelsrelaties beheert, is van het grootste belang. Dit programma biedt u de mogelijkheid om een grondige kennis te ontwikkelen van de wet- en regelgeving die zakelijke en commerciële activiteiten over nationale grenzen regelt.

Dit programma geeft je de gelegenheid om na te denken over de private en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen, en is erop gericht je voor te bereiden op de veranderende en dynamische aard van juridische relaties tussen bedrijven, individuen en staten.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, en dit is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

Hoe je bestudeert

De LLM geeft studenten de kans om de private, zakelijke en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen te weerspiegelen met modules over internationaal zakenrecht (waaronder zowel internationale handel als internationale verkoop van goederen), internationaal privaatrecht en publiek regels over de interne EU-markt en de Wereldhandelsorganisatie, onder andere.

Contact en onafhankelijke studie

Het programma wordt geleverd door twee uur durende seminars, eenmaal per week, in elke module. Uitgebreide voorbereiding is vereist voor elk seminar en brede lectuur wordt verwacht.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Alle modules worden beoordeeld door schriftelijke opdrachten. Er is ook een vereiste om een ​​substantieel proefschrift te schrijven. Er zijn geen examens, geschreven of mondeling.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse graad in een relevant onderwerp.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder