Master in internationaal recht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen.

Dit programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondig begrip van de wet te ontwikkelen met betrekking tot belangrijke internationale onderwerpen. U wordt aangemoedigd om de rol van de wet in internationale aangelegenheden te beschouwen en een kritisch inzicht te ontwikkelen in hoe de wet alle aspecten van de internationale activiteit beïnvloedt, van handel en vervolging van misdrijven tot het gebruik van geweld in internationale betrekkingen, mensenrechten en bescherming de omgeving.

U krijgt de gelegenheid om de rol en relaties van internationale organisaties en instellingen, zoals de VN, het Internationaal Gerechtshof en de EU, te onderzoeken. De inhoud van het programma wordt geïnformeerd door de jongste debatten en ontwikkelingen in het internationale recht en heeft tot doel studenten te betrekken bij concrete gevallen en dilemma's.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, die is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

Hoe je bestudeert

Het programma wordt geleverd door twee uur durende seminars, eenmaal per week, in elke module. Uitgebreide voorbereiding is vereist voor elk seminar en brede lectuur wordt verwacht.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Alle modules worden beoordeeld door schriftelijke opdrachten. Er is ook een vereiste om een ​​substantieel proefschrift te schrijven. Er zijn geen examens, geschreven of mondeling.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse graad in een relevant onderwerp.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.5 nodig met niet minder dan 6,0 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder