Master in internationaal en Europees recht

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

WroclawUni01

Wil je meer informatie over dit aantrekkelijke studieprogramma, de beroemde universiteit van Wrocław, de levendige stad Wrocław en het spannende studentenleven, download dan de mobiele app.

Bij een voortdurende lockdown wordt het reguliere studieprogramma via e-learningmiddelen geïmplementeerd. Het is niet nodig om je studie op te schorten of uit te stellen.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Bestuur en Economie aan de Universiteit van Wroclaw, met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in LLM Internationaal en Europees Recht, twee jaar Master programma met specialisaties:

  • Internationaal zakenrecht
  • Moderne mensenrechtenwetgeving.

Na voltooiing van het tweede cyclusprogramma LLM International & European Law, zal de afgestudeerde beschikken over vaardigheden en algemene kennis op het gebied van dogmatische disciplines van internationaal en Europees recht. Afhankelijk van de geselecteerde specialisatie, ontvangt de afgestudeerde specialistische kennis en vaardigheden die relevant zijn voor het profiel van activiteiten die worden ondernomen door entiteiten die actief zijn op het gebied van internationale commerciële handel of die zich bezighouden met verschillende aspecten van mensenrechtenbescherming in het internationale domein. Afgestudeerden van LLM International & European Law zijn bereid om een baan te vinden in alle nationale en internationale organisaties (openbaar en niet-openbaar) die basiskennis van de juridische wetenschappen vereisen. Afgestudeerden beschikken over interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen om te communiceren met besluitvormingsprocessen, en om de rol van onderhandelaar, bemiddelaar en arbiter op te nemen in conflictoplossingsprocessen op basis van zowel nationaal als internationaal recht. Afgestudeerden verwerven ook vaardigheden die essentieel zijn voor het starten van commerciële activiteiten in het internationale aspect. Effectief functioneren in de zeer competitieve omgeving van hedendaagse handelsbetrekkingen vereist kennis van elementen van het intellectueel eigendomsrecht, economie en specifieke rechtsgebieden die specifiek zijn voor het profiel van een bepaalde onderneming.

Programma Curriculum

43955_curr1.JPG43956_curr2.JPG43957_curr3.JPG

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot UWr-cursussen moet je voldoen aan onze academische toelatingseisen , Engelse taalvereisten en je diploma legaliseren .

Hier kunt u het pdf-bestand vinden en downloaden met algemene instapvereisten.

Aanmeldingsdeadlines:

Voor het wintersemester (oktober 2020) duurt de toelating tot:

  • 30 september 2020 voor kandidaten uit niet-EU-landen
  • 30 september 2020 voor kandidaten uit EU-landen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Facul ... Lees meer

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Faculty by 200 scholars and 170 students are enrolled in PhD programs. The Faculty offers international exchange programs and is proud to host international students from Europe, Russia, Kazakhstan, and African countries. Students can become members of clubs and societies and participate in national and international conferences and symposia. Lees Minder