Master in het bedrijfsrecht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bescherm uzelf en uw bedrijf in een risicovolle omgeving met een Master in Business Law

In staat zijn om met vertrouwen door het veranderende zakelijke landschap te navigeren, inzicht te krijgen in de implicaties van de beslissingen die u neemt en het risico dat gepaard gaat met belangrijke beslissingen te minimaliseren, kan u een essentieel en gewaardeerd onderdeel van elk bedrijf maken.

De online Master of Business Law van Southern Cross University stelt afgestudeerden in staat wettelijke risico's en verplichtingen in het hele bedrijfslandschap te identificeren, wat resulteert in beter geïnformeerde zakelijke beslissingen. In een steeds meer gereguleerde werkomgeving, kunnen zakelijke professionals het zich niet veroorloven blindelings te werken zonder juridische overweging bij hun dagelijkse zakelijke beslissingen - een verkeerde beslissing kan verwoestende gevolgen hebben.

Deze eerste in zijn soort cursus geeft je de kennis en het vertrouwen om een cruciale spil in het besluitvormingsproces te worden, kansen te creëren voor je carrière en kansen voor je bedrijf te identificeren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Southern Cross University is for real people with real lives and real ambition.

Southern Cross University is for real people with real lives and real ambition. Lees Minder
Sydney , Australië Online , Port Macquarie , Lismore , Coffs Harbour , Gouden Kust , Melbourne + 6 Meer Minder