Lees de Officiële Beschrijving

Gebruik uw legale opleiding over de hele wereld met de Britse LL.M.

De universiteit van New York in Praag biedt een geaccrediteerd Master of Law-programma (LL.M.) in samenwerking met de Universiteit van Bolton. Naarmate de globalisering van het bedrijfsleven en het bedrijfsleven toeneemt, wordt van juridische adviseurs verwacht dat zij kennis hebben die verder gaat dan de nationale jurisdictie en die de problemen van Europees en internationaal recht begrijpt. Het programma richt zich op het juridisch kader voor de Europese en internationale gemeenschap en de verschillende juridische kwesties met betrekking tot de internationale handel en de wereldmarkt. Werkgevers hebben nu een grote interesse in afgestudeerden die uitstekende kennis en een diep begrip van juridische kwesties van internationaal ondernemings-, handels- en ondernemingsrecht kunnen aantonen.


Is dit masterprogramma UNYP voor mij toch?

Programma LL.M. is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een groot aantal afgestudeerden in het recht die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van LL.M VB in Europa. Deze zeer flexibele cursus is geschikt voor iedereen die een grondig inzicht wil krijgen in de rechtsgebieden die baat zullen hebben bij hun loopbaan, inclusief praktijkmensen, bedrijfsadviseurs, academici, overheidsfunctionarissen en NGO-consultants die al in de industrie zijn. of een carrière willen opbouwen in het vennootschapsrecht, Europees of internationaal recht. Afgestudeerden van de masteropleiding verwerven praktische kennis, kritisch denken en vergelijkende kennis die nodig zijn voor verschillende juridische en zakelijke carrières en zullen in staat zijn om hun LL.M. aanpassen en concentreren op gebieden zoals EU- en internationaal recht, bedrijfs- en financieel recht, merkenrecht en marketingwetgeving.

Dit programma LL.M. omvat strategische onderzoeksthema's waarmee postdoctorale studenten gespecialiseerde, eersteklas juridische en bedrijfskennis kunnen verwerven die onmisbaar is in een nieuwe wereldwijde juridische en zakelijke omgeving.


Studenten die dit programma voltooien, hebben de vaardigheden en kennis om:

 • Begrijp de elementaire juridische principes van Europees, internationaal en ondernemingsrecht
 • Begrijp de elementaire rechtsbeginselen in het gekozen vakgebied dat wordt aangeboden in het kader van het programma
 • Ze presenteerden de bevindingen en resultaten die werden verkregen op basis van onafhankelijk academisch onderzoek.

Carrièremogelijkheden van LL.M. omvatten de mogelijkheid van juridische praktijk in Europees en internationaal recht binnen de jurisdictie van de student thuis, loopbanen in internationale instellingen en bedrijven, Europees recht advies, of ondernemingsrecht voor NGO's, onderwijs in universiteiten of andere onderzoeksactiviteiten.


Structuur van LL.M.

Programma LL.M. in UNYP omvat twee basiscursussen en een breed scala aan optionele cursussen en is verrijkt met een belangrijk onderzoeksonderdeel dat belangrijk is voor de latere dissertatie; het wordt verwerkt in het derde semester onder supervisietoezicht. Het programma omvat een combinatie van lezingen en het bijwonen van zeven seminars waar problemen worden opgelost onder begeleiding van gespecialiseerde docenten. Studenten hebben ook toegang tot interactieve software voor rechtonderwijs en gespecialiseerde juridische informatiebronnen in elektronische vorm. Het programma is speciaal ontworpen voor werkende professionals. Lezingen worden gehouden in het weekend *. Als gevolg hiervan heeft de structuur van de cursus een minimale impact op de huidige taken van de student. Het studiemodel is bedoeld om aanvragers meer tijd te geven om alle nodige informatie die zij in de loop van de instructie hebben verworven te absorberen en tegelijkertijd voldoende tijd te hebben gehad om zich te wijden aan LL.M. De deelname aan de cursus is verdeeld over 6 weekends binnen een semester, waardoor studenten de materialen van tevoren kunnen leren en zich efficiënt kunnen voorbereiden op meer interactieve lessen van het weekend.


* UNYP biedt lichte versnaperingen voor studenten van dit programma


Basiscursussen:

 • LAW7006 - Dissertatie - standaard - 40 studiepunten
 • LAW7021 - Onderzoeksmethoden - Basis - 20 studiepunten


Optioneel (studenten kiezen er vier):

 • LAW7004 - Corporate Governance - Optioneel - 30 credits
 • LAW7010 - EU publiekrecht - keuzevak - 30 studiepunten
 • LAW7011 - Financiële en economische criminaliteit - Optioneel - 30 credits
 • LAW7013 - Internationaal zakenrecht - Optioneel - 30 studiepunten
 • LAW7017 - Internationaal handelsrecht - Optioneel - 30 credits
 • LAW7020 - Internationaal publiekrecht - Optioneel - 30 studiepunten
 • LAW7023 - Merken en beleid voor handelsmerken - Optioneel - 30 studiepunten


Brochure LL.M.

Acceptatievereisten

Opleiding te volgen in:
Engels
University of New York in Prague (UNYP)
Laatst bijgewerkt op July 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 31, 2019