Master in bemiddeling (LLM)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma wordt al meer dan tien jaar gegeven. Het is samen met zijn personeel gegroeid, meestal samengesteld uit jonge professoren en hooggeplaatste professionals. De levering van het programma omvat moderne lesmethoden zoals pleitbanken, rollenspellen, case studies, individuele en collectieve taken, groepswerk, etc. Studenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het studieproces. Ze zijn voorzien van materialen via het Moodle-systeem.

Onze doelen

Na het afstuderen van Mediation LLM zullen onze studenten:

 • Verkrijg uitgebreide en systematische kennis over verschillende manieren om geschillen op te lossen, hun eigenaardigheden, toepasbaarheid, voor- en nadelen;
 • De partijen bij het geschil kunnen adviseren over de meest geschikte manier om een bepaald geschil op te lossen;
 • Beschikken over de nodige kennis en praktische vaardigheden om de bemiddelingsprocedure professioneel uit te voeren en / of hun cliënten goed te vertegenwoordigen in bemiddeling.

Vacatures

Na het behalen van de Mediation LLM kunnen personen in de toekomst werken als geschillenbeslechtingsspecialisten, vertegenwoordigers (raadsman) van de partijen bij het geschil, onderhandelaars, bemiddelaars of bemiddelaars. Het is waarschijnlijk dat een groot deel van LL.M. afgestudeerden zullen geïnteresseerd zijn in het aanbieden van bemiddelingsdiensten, de andere - met behulp van hun verworven competenties in bemiddeling om de bij het geschil betrokken partijen bij te staan als adviseurs, anderen - zullen professionele geschillenbeslechtingsspecialisten worden die in staat zijn de meest geschikte manier te vinden om het probleem op te lossen volgens de kenmerken van het specifieke geschil en zijn partijen.

Toelatingseisen

 • Aanvragers moeten een bachelordiploma voor toelating tot de universiteit hebben.
 • Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Engels wordt georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload de vereiste documenten.
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen.
 4. Dien uw aanvraag in.

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten:
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn afhankelijk van het land waar de aanvrager woont .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorstudenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijkwaardig aan niveau B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau.
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie.
 4. Pasfoto type foto.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder