Master in LegalTech (LLM)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

137788_Slide4.PNG

Het programma beoogt hooggekwalificeerde professionals voor te bereiden met een breed scala aan multidisciplinaire competenties op het gebied van wetgeving en technologieën.

Het juridische domein wordt beïnvloed door IoE (Internet of Everything), dus het is van vitaal belang voor een advocaat om het technologiedomein te begrijpen. Dit programma beoogt dergelijke technologieën te dekken (maar niet beperkt tot): kunstmatige intelligentie, big data-analyse, hergebruik van open data, block-chain, crowdsourcing, semantische en andere nieuwste disruptieve technologieën, ook gamification.

De onderwerpen van het programma zijn gericht op GDPR, IP, Cybersecurity, Cybercrime and Forensics, Fintech, Regtech, AI & Law, Semantic Legal Web, Robotics en anderen.

De studies zullen verschillen van andere programma's, omdat studenten zullen deelnemen aan hackathons, meetups, workshops, internationale en regionale wedstrijden, en ze een unieke kans krijgen om hun eigen legaltech startup en MRU Legaltech startup zone te creëren. Deelname aan het programma is flexibel omdat al het materiaal online wordt verstrekt. Natuurlijk raden we ten zeerste aan om al je tijd te reserveren voor dit fantastische avontuur, om zoveel mogelijk voordelen uit het programma te halen.

Desalniettemin zullen de studies worden gegamifieerd, dus je wordt een van de eerste studenten, die leert hoe gamification op verschillende gebieden en domeinen kan worden gebruikt.

Het programma is ontworpen op basis van marktbehoeften:

 • Advocaten hebben nieuwe technologische en zakelijke competenties nodig;
 • Technologieontwikkelingen beïnvloeden de markt voor juridische dienstverlening;
 • Opkomende legaltech-startups hebben speciaal opgeleide advocaten nodig.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan het ERASMUS + mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters aan een universiteit in het buitenland te studeren en stage te lopen in een ander land.

Carriere vooruitzichten

De academische kwalificaties maken het mogelijk om te werken als een onderzoeker (toegang tot de derde cyclus studies), evenals een psycholoog in verschillende bedrijven, niet-gouvernementele organisaties en overheidsinstellingen. In het bijzonder zullen de afgestudeerden in staat zijn om de verworven kennis en vaardigheden in human resources management toe te passen, om psychologische technieken in de bedrijfswereld toe te passen om de effectiviteit van bepaalde bedrijven te vergroten.

Mogelijkheden voor beurzen

MRU biedt een pakket beurzen aan dat wordt aangeboden aan internationale potentiële en huidige studenten die een volledige opleiding zoeken. Alle mogelijkheden staan hier vermeld .

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een bachelordiploma voor toelating tot de universiteit hebben.

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Engels wordt georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload de vereiste documenten.
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen.
 4. Dien uw aanvraag in.

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten:
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn afhankelijk van het land waar de aanvrager woont .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorstudenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijkwaardig aan niveau B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau.
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie.
 4. Pasfoto type foto.

Onze studentenervaringen

Sakartvelo-student leerde Litouws door poëzie te lezen, sprookjes

Zoeken: de passie van de Oekraïense student om de beste koffie te vinden

Koreaanse student leest, kookt meer tijdens quarantaine

Servische student: Modern Litouwen is een voorbeeld voor ons Serviërs

Duitse student groeide om van roze bietensoep te houden en leerde het te maken

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder