Lees de Officiële Beschrijving

De cursus

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwikkelen die vereist is in de wereldeconomie van vandaag.

Het belang van nationale grenzen neemt af en uitgebreide kennis van de wet die internationale handels- en handelsrelaties beheert, is van het grootste belang. Dit programma biedt u de mogelijkheid om een grondige kennis te ontwikkelen van de wet- en regelgeving die zakelijke en commerciële activiteiten over nationale grenzen regelt.

Dit programma geeft je de gelegenheid om na te denken over de private en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen, en is erop gericht je voor te bereiden op de veranderende en dynamische aard van juridische relaties tussen bedrijven, individuen en staten.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, en dit is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

Hoe je bestudeert

De LLM geeft studenten de kans om de private, zakelijke en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen te weerspiegelen met modules over internationaal zakenrecht (waaronder zowel internationale handel als internationale verkoop van goederen), internationaal privaatrecht en publiek regels over de interne EU-markt en de Wereldhandelsorganisatie, onder andere.

Contact en onafhankelijke studie

Het programma wordt geleverd door twee uur durende seminars, eenmaal per week, in elke module. Uitgebreide voorbereiding is vereist voor elk seminar en brede lectuur wordt verwacht.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Alle modules worden beoordeeld door schriftelijke opdrachten. Er is ook een vereiste om een ​​substantieel proefschrift te schrijven. Er zijn geen examens, geschreven of mondeling.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse graad in een relevant onderwerp.

Internationale studenten hebben Engelse taal nodig op IELTS 6.0 met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Lincoln

Zie 6 andere vakken van University of Lincoln »

Laatst bijgewerkt op March 5, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
15,600 GBP
Internationale studenten. | Home / EU-studenten: £ 8,600
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019