Master in Conflict and Disaster Law

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht.

Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met een kritisch inzicht in hoe de wet, het beleid en de praktijk van invloed zijn op de reacties op conflicten en rampen, zowel in menselijke als in milieusituaties.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, die is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

modules

  • Internationaal strafrecht (optie) †
  • Internationale milieuwetgeving (optie) †
  • Internationale mensenrechten (kern)
  • De EU als wereldspeler: EU-wet op de externe betrekkingen (optie) †

† Sommige cursussen bieden optionele modules. De beschikbaarheid van optionele modules kan van jaar tot jaar variëren en is afhankelijk van het behalen van het minimumaantal studenten. Dit betekent dat de beschikbaarheid van specifieke optionele modules niet kan worden gegarandeerd. Optionele modulekeuze kan ook worden beïnvloed door de beschikbaarheid van het personeel.

Hoe je bestudeert

Het programma wordt geleverd door twee uur durende seminars, eenmaal per week, in elke module. Uitgebreide voorbereiding is vereist voor elk seminar en brede lectuur wordt verwacht.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur onafscheidelijk doorbrengen

Hoe je wordt beoordeeld

Alle modules worden beoordeeld door schriftelijke opdrachten. Er is ook een vereiste om een ​​substantieel proefschrift te schrijven. Er zijn geen examens, geschreven of mondeling.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Een tweede klasse onderscheiding of hoger in een onderwerp of relevante ervaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder