Het departement Rechtsgeleerdheid van de SUN, Vanaf het jaar. 2016/2017, heeft geactiveerd een nieuwe geïntegreerde studie cursus met de State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albanië). De cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​double degree te bereiken, dat wil zeggen studie een double degree Master in de Rechten. Meer in het bijzonder, de cursus duurt vijf jaar; Het voorziet in een trainingsprogramma samen ontworpen bij hun universitaire vreemdeling en een mobiliteit periode in het buitenland (1 ½ jaar); Het gaat om de release aan het einde van de onderzoeksperiode, twee afgestudeerde graden in de rechten (double degree), waarvan er één is geldig in Italië en de andere partners van de universiteit in het land. Daarom is voor studenten die nieuwe cursus biedt een unieke kans om hun curriculum te verrijken en de wereld van het werk te introduceren met een educatief profiel van de eigenaardige en boeiend.

The State University van Shkodra Luigj Gurakuqi is een van de meest gerespecteerde Albanese universiteiten; bijna alle van de leerkrachten en de inwoners van de stad spreken Italian; velen spreken Engels. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is gevestigd in een moderne en functionele structuur gelegen in het centrum van de stad Shkodra die op zijn beurt, ligt een paar kilometer van de zee en in een gebied van landschappelijke schoonheid en historische. De stad ligt ten noorden van de hoofdstad Tirana, dat is ongeveer een uur. Scutari is de thuisbasis van een van de belangrijkste Albanese rechters, zodat rekent op talrijke studies van advocaten en notarissen die werken met de ondernemende stof die uitgebreid in heel Albanië zich bezighoudt met de internationale handel.

leerdoelen

De nieuwe internationale CDL geactiveerd in samenwerking met de Universiteit van Shkodra Luigj Gurakuqi State kunnen leden te bereiken, op het einde van de cursus, een double degree, dat is een double degree master studie in de rechten. Dit is een andere manier van twee afgestudeerde graden (a double degree), waarvan één in Italië geldig zullen zijn als een Master in de rechten, en de andere in Albanië als een Master of Science in de Rechten. Beide titels, natuurlijk, zal worden besteed in de internationale arena in het eurogebied of extraUE.

Daarom is de nieuwe internationale CDL is bedoeld om een ​​klasse van professionals die toegang hebben tot de juridische beroepen in de partnerlanden en de eurozone hebben te leiden; en dat zij zich kunnen presenteren op de arbeidsmarkt in het kader van de internationale handel - met name tussen Italië en de Balkanlanden - zoals juridische professionals met specifieke expertise en ervaren kandidaten. In feite, in het CDL examen is het de bedoeling in de loop van een studieperiode in het buitenland (een half jaar) en een periode van de beroepsopleiding in het land van herkomst.

Onder de educatieve doelstellingen van de Internationale CDL SUN / Scutari Staat ten slotte is er ook het leren van vreemde talen als ingeschreven studenten, in aanvulling op de talen van de twee partnerlanden, zullen ze in staat zijn om de kennis als beide Afdelingen perfect zijn (Italian en Albanese) bieden cursussen in het Engels.

Begunstigden en SUBSIDIES

Ze kunnen zich inschrijven in het Internationale Recht CDL geactiveerd in samenwerking met de Rijksuniversiteit van Shkodra alle geïnteresseerde studenten: de reeds ingeschreven in de SUN Department of Law alle opleidingen; die uit andere University; degenen die zich inschrijven voor de eerste keer aan de universiteit.

Voor studenten die reeds ingeschreven in andere opleidingen die besluiten om te verhuizen naar de nieuwe internationale CDL in samenwerking met de Universiteit van Shkodra, zullen ze worden geactiveerd aangepaste procedures voor de erkenning en validering van reeds genomen examens; Dit om te voorkomen dat het werk al gedaan is verloren.

Degenen die besluiten in te schrijven in CDL International Law in partnerschap met de Universiteit van Shkodra kan vragen om gebruik te maken van beurzen jaarlijks door SUN toegewezen. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Hoofdkantoor en METHODE 'VAN GEDRAG

Cursussen in Italië zal plaatsvinden in de kantoren van het Departement Rechtsgeleerdheid van de zon, in Santa Maria Capua Vetere (CE). Evenzo Cursussen in Albanië zal worden gehouden op het hoofdkantoor van het Departement Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit van Shkodra Luigj Gurakuqi, gelegen in het centrum van Shkodra. Het onderwijs is georganiseerd, zowel in de partnerlanden universiteiten om cycli lezing met enig bewijs verstreken schriftelijk en / of mondeling. De examens zijn mondelinge en kan worden voorafgegaan door een schriftelijk examen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van University of Campania "Luigi Vanvitelli" »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
okt 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

okt 2019