Master of Laws in het privaatrecht

Koc University - Istanbul Turkey

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Laws in het privaatrecht

Koc University - Istanbul Turkey

Master of Laws in Privaatrecht

In de wereld van vandaag, waar sprake is van een groeiende behoefte aan juridische aanpak om te gaan met zowel lokale als mondiale kwesties te nemen, het oplossen van juridische controverses vereisen een multi-dimensionaal perspectief gebaseerd op een opvatting van de verschillende juridische disciplines; vandaar, de advocaat-profiel die in staat is om toe te voegen aan de ontwikkeling van de samenleving, de economie, de politiek en de advocatuur is aan het veranderen. Met dit opzicht, Koç University Institute of Social Sciences richt zich bij te dragen aan de vorming van deze nieuwe advocaat profiel, met een goed begrip gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek, evenals het beoefenen van ervaring. Wij bieden ook niet-thesis programma's als thesis programma. Het programma met thesis is samengesteld uit 3 kern cursussen gevolgd door 4 keuzevakken en wordt afgesloten met een scriptie. De niet-thesis programma bestaat uit 10 cursussen en een scriptie.


Fundamentele kenmerken van de Koç Universiteit LL.M. Programma's van Public Law en privaatrecht, die in overeenstemming is met de wetgeving van het hoger onderwijs hebben vastgesteld, zijn als volgt:


- Wereldwijd befaamd hoogleraren (en docenten), die worden onderscheiden voor hun publicaties, onderzoek en praktijk van de advocatuur.

- Up-to-date cursussen gestructureerd op gevestigde en geabsorbeerd juridische kennis.

- Onderzoek en leren van verschillende juridische disciplines op basis van multi-dimensionale perspectieven.

- Een sfeer stimuleren academische en beroepsonderwijs vooruitgang, waarbij juridische kwesties bestaande vergelijkende en internationale aspecten grondig worden onderzocht.

- Een geïntegreerd programma met workshops, seminars en andere activiteiten parallel aan het curriculum.

- Diverse opties besteed aan kandidaten met een hoge competentie van het wetenschappelijk onderzoek en aan degenen die willen onderscheiden van anderen in de advocatuur.

- Regelmatige en effectieve academische consultancy.

- Geavanceerde onderzoeksmogelijkheden met betrekking tot wetenschappelijke publicaties en instructies in het bijzonder, die door Suna Kıraç Library.

- Voorrecht om het deel van een gekwalificeerde groep afgestudeerde studenten, verkozen door de vaststelling van effectieve scaling en evaluatiecriteria.

- Academische samenwerking met de toonaangevende wet scholen in het buitenland.
Koç University Law School is een lid van de European Law Faculteiten Association (ELFA) en de Law Schools Global League.


Testimonials

Prof. Dr. Bertil Emrah Oder
Decaan KU Law School


"Met een echte focus op wereldwijde studies van het recht, de uitstaande onderzoek spoor van vooraanstaande docenten en volledige impact in de beroepspraktijk, onze LLM programma's leiden tot een nieuwe aanpak van geavanceerde juridische studies, niet alleen voor Turkije, maar ook voor het bestuderen van in Turkije. Koç University LLM cursussen in publiek- en privaatrecht hebben een breed scala van curriculum, waaronder meest veeleisende en minder besproken vergelijkende en internationale onderwerpen van de verschillende juridische disciplines. Rekening houdend met juridische ontwikkelingen op regionaal, lokaal en internationaal niveau, bieden wij zowel verdiepen in goed gevestigde juridische disciplines en micro studies van het recht. Onze gevarieerde LLM curricula is tweetalig (Engels-Turks). Het verweeft lokale en wereldwijde beurzen en de expertise van het recht. Koç University LLM programma's zijn gewijd aan effectieve lezingen, echt gevoel van juridisch onderzoek, wereldwijde seminars, workshops, intensieve consulting evenals co-curriculaire activiteiten met verschillende soorten carrièremogelijkheden in juridische leiderschap. Met onze concurrerende beurzen willen we op het bevorderen van kwalitatief hoogwaardige academische kandidaten en de oprichting van een onderzoek hub van juridische studies door middel van academische LLM. Aankomende studenten kunnen ook een professionele LLM spoor na te streven met een praktische focus. "

Toelatingscriteria

Ofwel TOEFL (minimale score voor de aanvaarding zijn 550 op papier gebaseerde, 213 computer-based; 80 IBT), of YDS (minimum score: 87) transcript is vereist als een voorwaarde om te worden toegelaten tot een van de LL.M. Koç University Law School Programma's.


De evaluatie zal worden voortgezet, gegrond op de undergraduate GPA, het Academisch Postacademisch Onderwijs Examen (ALES), evenals het toelatingsexamen score van de kandidaat. Een minimum 2.75 GPA wordt aanbevolen. (ALES examen is niet vereist voor niet-Thesis Programma toepassingen)


Degenen die niet Law School afgestudeerden zijn ook toegelaten tot de LL.M Programma. Echter, aan het eind van het programma, ontvangen zij MA mate plaats van LL.M.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 semesters
Deeltijd
Price
Prijs
17 USD
Information
Deadline
Vraag informatie aan
TOEFL 80 IBT minimum
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
TOEFL 80 IBT minimum
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
TOEFL 80 IBT minimum
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Koç University LLM Student Testimonial - Lawrence Cenk Laws